Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vond kjeve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vond kjeve

aug 27 2020 - 14:07
Har i noen dager nå slitt med veldig vond underkjeve, kun på den ene siden og bare på et punkt. Stråler opp mot øret når jeg trykker forsiktig på punktet og gjør også vondt på innsiden av kinnet. Jeg er mye anspent og går å spenner meg mye uten at jeg tenker over det. Kjenner det også når jeg skal gape for å spise. Paracet og Ibux hjelper ikke..:( går regelmessig til psykolog for angsten min, men lurer på om det er noen som har opplevd lignende før?
Avatar

Re: Vond kjeve

aug 29 2020 - 13:29
Hadde en periode kjeven var helt krise for noen år siden, orket ikke snakke eller tygge og følte at hele kjeven min satt fastlåst med spiker. Vondt i hodet og.
Gikk til kiropraktor og han hjalp meg mye. Kjeven var så anspent at når han trykket på triggerpunkter måtte jeg kaste opp av smerte. Fikk øvelser jeg kunne gjøre hjemme og ikke vært plaget etter det. Kan fortsatt kjenne at jeg blei nye sliten i kjeven av å snakke mye og spenne meg (ubevisst) i perioder, men smertene hjalp kiropraktor med.

Vondt kjeve er typisk angst, stress og mareritt. Det kan også være du gnisser tenner når du sover?
Avatar

Re: Vond kjeve

aug 29 2020 - 17:34
Kan det hjelpe å gjøre yogaøvelser som har fokus på hals og kjeveområdet? :)
Til forsiden