Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voldsomme forskrudde mareritt (Tolvon)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voldsomme forskrudde mareritt (Tolvon)

april 21 2014 - 21:08
Får voldsomme psykedeliske mareritt av Tolvon. Gått på Tolvon i 4 uker nå.

Vil dette gi seg eller ?

Hva kan man Evt bruke i stedet for Tolvon til dårlig nattesøvn?
Avatar

Tolvon forsvant men angst er permanent og stadig...

aug 26 2021 - 20:21
Den er beste som finnes men pluteselig den forsvant nå og ble tatt av fortollingen også og hindret av importørere medisin i Norge .
Kanskje dem må ha en svensk og en bedre nordisk smak før det skal akseptere det i flere år til.
Har mange gått på den og det syntes var ikke noe sterke reaksjoner ovenpå og kan gi kutt av anfall deprisjoner og anfall panikk!!
Populært og er kanskje et nederlandsk merke vet ikke hva er det med sykepleierene og eldre brukere av den som klager på grunn av ingenting og det kan ikke slutte med hvitt vin eller ren norsk tobakk !!?
Vanvittig å bruke dosering avtalte med legen må ikke overskrides og det viktig at du ikke blander den med noe vin eller alkohol.
den blå fisken er nå ute av norsk markedet og borte kanskje får bedre alternativer i fremtid som kan gi oss mer trygghet både med søvn og vår natten hjemmene våre!
Kanskje du tåle den litt grann så ikke hast for resultaten av den med en gang det tar mange uke før du vant eller år problemet med utlevering som kan man få problemer med fordi styres av jævlig (H)og (AP),som vil øke avgifter i faste medisiner og med blå respet.
Folket klager de vet ikke hva de klager på enten via telefon til helfo for erklære eller finne frem utveier av sine essensielle ideer eller å bruke sin hverdags trim på sin måte og ødelegge for andre som opplever også deprisjon og angst ,hvorfor kan ikke akseptere andre typer som lages også i Europeiske land som viste i mange år sine fornøyde kunder er det virkelig ingen regler?
iKKE FASCINERT AV DEM SOM SER SEG VARMT HJEMME.
Til forsiden