Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voksen og sjenert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voksen og sjenert

des 17 2019 - 02:37
Jeg er voksen, og ganske sjenert. Noe som er flaut fordi det er noe som egentlig er mer en barne-greie, og noe som man vokser av seg. Når jeg googler sjenert så er det nesten bare temaer knyttet til barn (og sjenanse).

Føler meg litt alene, og "håper" noen der ute som er sjenert, og som er voksen, så jeg vet at det ikke er bare barn som er plaget av sjenanse.

Min sjenanse tror jeg er litt spesiell Jeg takler å holde et foredrag eller framlegg, men når jeg møter noen jeg Ikke har møtt på lenge, snakke til mange eller spørre om noe kan sjenansen sparke bein på meg Lurer foresten på i hvilke situasjoner som fremkaller sjenanse for dere?
Avatar

Hei

des 17 2019 - 14:12
Jeg tenker ikke at det kun er barn som er sjenerte men skjønner hva du mener.kanskje du bør akseptere det bare det er jo ikke noe negativt med å være sjenert syns jeg da.
Til forsiden