Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Voksen dame med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Voksen dame med angst

april 5 2011 - 21:16
Jeg er en voksen dame med angst. Jeg er ufør og livet er for tiden vanskelig. Jeg er sjelden med på sosiale tilstellinger eller ute av huset uten følge. Som en forstår så er dette til tider temmelig kjedelig. Er det andre voksne som sliter med det samme? Jeg føler meg så alene om dette.
Avatar

Re: Voksen dame med angst

april 6 2011 - 15:44
Føler med deg. Vet hvor hemmende og jævlig angsten kan være. :( har du noe form for hjelp? terapi?
Avatar

Re: Voksen dame med angst

april 6 2011 - 19:20
Hei på deg.
Nei, jeg går ikke i noe terapi lengre.
Det tok mange år før jeg tok mot til meg å ba om hjelp. Jeg var så glad for endelig å komme inn i systemet og at jeg nå skulle få den hjelpen jeg sårt trengte. Legen som er en forståelsesfull mann, henvendte meg til denne psykologen som ikke hjalp meg det spor. Hun ga meg opp, og etter det er ting akkurat slik som før.
jeg skulle selvsagt ha bedt om hjelp for mange år siden, men den gangen torte jeg ikke, for jeg ante ikke hva som feilte meg, Trodde da at jeg var blitt gal, og ville ikke at noen skulle vite det.
jeg har lært meg å leve med angsten i ettertid.
Avatar

Re: Voksen dame med angst

april 8 2011 - 11:21
Jeg vet ikke hva som feiler meg, men når jeg leser om angst/depresjon ser jeg at det er mye som stemmer med mine symptomer. Men det jeg tenker på er at jeg er jo ikke redd! Det eneste jeg eventuelt er redd for er at jeg skal fortsette å være slik som jeg er nå resten av livet. Jeg er bare 23 år og tobarnsmor, og er ikke klar for at livet skal fortsette slik som det er nå. Jeg vil ha muligheten til å være der for barna mine når de trenger meg, og fungere i arbeidslivet.
Hvordan føler du det på kroppen din? Får du angstanfall, eller er du kontinuerlig redd?
Jeg skriver en del om sykdommen og følelsene mine rundt dette på bloggen min, du/dere må gjerne lese hvis dere vil: http://herixta.blogspot.com/
Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger..
Avatar

Re: Voksen dame med angst

juli 9 2011 - 21:48
Hei!!

Jeg er også en voksen dame som er plaget med angst og depresjon. Det hadde vært hyggelig å ha kontakt med noen i samme situasjon. Har sendt venneforespørsel.

Klem fra OddMolly
Avatar

Re: Voksen dame med angst

juli 10 2011 - 10:08
Kjenner meg igjen i det du skriver. Det som hjelper for meg er å prøve å være aktiv. Nå har jeg funnet ut at det å gå ute i frisk luft, gjerne på steder du liker, fungerer for meg. Hva med å lese selvhjelpsbøker, kognitive? Det finnes mange av dem, og jeg har tro på kognitiv behandling. Man må prøve å tenke annerledes, komme ut av det samme negative sporet. Nå leser jeg en bok om mindfullness (oppmerksomhetstrening). Ifølge boka ligger mye av nøkkelen til å leve et godt liv å være til stede her og nå i opplevelsen. Når du gjør aktiviteter skal du prøve å være til stede der og ikke tenke på fortid eller fremtid. Det er en treningssak. Det stod en artikkel om det i Psykisk helse bladet som er ute nå. Kanskje du får lest om det på nettsidene deres.
Avatar

Re: Voksen dame med angst

juli 10 2011 - 22:39
vi er fler. Jeg føler ikke jeg har fått mye forståelse for problemet mitt av hverken fastlegen eller nav. De virker inkompetente på angst,og jeg er sliten ..
Avatar

Re: Voksen dame med angst

juli 18 2011 - 06:09
Jeg er også en voksen dame,tidligere rusmisbruker.Det jeg sliter med er å komme tilbake til samfunnet,jeg har ikke en eneste venn,knapt noen bekjentskap og vet ikkke helt hvordan eller hvor jeg skal begynne.Så jeg vil bli takknemlig for alle som vil legge meg til som venn.
Jeg ser at mange sliter med angst,depresjon osv.noe som jeg også har gjort i perioder.Livet er for meg idag en fantastisk gave,jeg er så heldig og takknemlig for at jeg nå har fått svar,forstått hva jeg fær slet med,ser sammenhengen og endelig forstår og er bevisst hva det hele dreier seg om.Så jeg vil med glede dele dette med dem som er interesert.Alt erveldig enkelt og handler om å kun en oppgave.Å bli voksen blir ikke hva vi så frem til men heller som et
mareritt vi ikke er klar for og ønsker å rømme fra,noe som er forståelig når våre foreldre ikke hadde kunnskap for hva en barndom burde gitt oss.Det virker som at de fleste ikke vet eller har glemt sin enest og viktigste plikt og ansvar.Meningen med ditt liv ble gitt deg idet du ble født som menneske her på jorda.I ditt DNA ligger alt du trenger for å leve ditt liv.Allerede før du ble født var alle dine muligheter og begrensninger kodet.alt hvar gjort klar og det er ingen andre som kan gjøre din jobb.Du er helt unik,det finnes bare en av deg og kan derfor ikke spørre an dre hvordan og hva du trenger.men alt ligger i deg.Så det eneste du trenger å konsentrere deg om er å lære deg selv å kjenne på alle mulige måter.Når du godtar ditt ansvar og forstår at når du elsker deg selv er bare det beste godt nok og din oppgave som den unike personen du er,er å bli den beste utgaven av deg selv Til deg som sliter med angst,forstå og godta at det er bare du som sitter med løsningene for ditt liv.Skjønner du angsten blir der til du tar ansvaret og finner dine løsninger.
Avatar

Re: Voksen dame med angst

juli 19 2011 - 23:55
hei. jeg er 16 år.. men jeg har lagt deg til .. så kanskje vi kan prate?
mye erfaringer!

Klem

ps:andre kan legge meg til om ønsklig.
Til forsiden