Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vinteren er på vei....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vinteren er på vei....

sep 30 2013 - 23:17
Og det er en veldig tøff tid på året for meg. Jeg sliter med angst og har kanskje, i følge meg selv, ansgt for omgangssyken. Men sist gang jeg var hos psykologen så kom jeg fram til at jeg kanskje ikke var redd det for når jeg begynte og utvikle angst, så var barna våre syke med omgangssyken samtidig og at jeg dermed har fokusert angsten på det og bom!, så er jeg redd for det.

Men uansett, så er vinteren en tid på året som er vanskelig for meg nettopp pga dette. Jeg går på nåler hele vinteren igjennom og gruer meg hver dag for at barna våre skal bli syke med omgangssyken.

Og jeg som mer eller mindre elsket den tiden på året før pga jul, pepperkaker, nyttårsaften, god middag med familien osv. Jeg gleder med fortsatt da, men ikke så mye som før....

Jeg kan ikke fodra dette....
Til forsiden