Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vet dere hvordan det er å være meg..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vet dere hvordan det er å være meg..?

sep 5 2011 - 15:46
Det å være meg, er bare å sløse bort sitt liv. Når jeg var liten, ble jeg ofte hylt til å bannet til (av og til slengt ting på) Søster hadde ADHD, så jeg var livredd henne. Og jeg har sett mamma bli kastet ting på, hylt til å nesten banket opp. Og min andre søster, hun ble nesten hevet en kniv på! Minnene sitter der enda, å det er umulig å glemme min barndom.. Og jeg mista min kjære pappa når jeg bare var 3 år, mamma ble kjempelei seg og jeg skjønte ikke en dritt. Jeg savner pappa, og lurer hver dag hvordan det er å ha en egen pappa..<3

Så begynte jeg på barneskolen, jeg skaffa meg bestevenner og vi ble fort en kjempestor gjeng. Men de var ikke noe ekte venner, de baksnakka meg ofte (spessielt om klærne mine) Og en gang annmeldte jeg det til rektoren, og etter vi hadde blitt venner der inne hos han, så fortsatte de bare å baksnakke meg mens jeg ikke var hos dem. Men vi var jo bestevenner..

Nå er det bare helt jævlig, nå har mine bestevenner sagt f2f at jg er stygg og at jeg ikke fortjener å leve, å at jeg er feit osv. ALT er liksom galt med meg. Jeg hadde ikke gjort noe, jeg hadde bare begynt på ungdomsskolen.. Men vi kom ikke i samme klasse, også skjedde bare det som jeg alldri kunne tenke meg.

De forlot meg.

å smerten som kom, var.. ikke til å beskrive. som et sort hull som bare blir større og større. Smertene dreper deg, du skriker hver dag, du ønsker så gjerne du viil spole tilbake tia (noe som er umlig) du tenker at folk tenker at du er stygg og feit. Når du ser deg i speilet, ser du bare en liten 15 åring med bollemage, verdenst styggeste ansikt, verdenst laveste.. og verdenst styggeste.. Du tenker alltid på hvordan du kan dø. Bli kvitt dette jævla livet! men så tenkr du også på familien din..

jeg vil bort fra dette livet, vil også bli tynn så sulter meg nå for tiden,, aner ikke hvordan jeg skal bli pen.. jeg er ikke som andre 15 åringer og det vil jeg bli.

men mst av alt vil jeg bare dø. bli ferdig meed livet liksom.
Avatar

Re: Vet dere hvordan det er å være meg..?

sep 5 2011 - 21:23
lillevenn.. vi har prata sammen. vi ordner dette! Vet akkurat hvordan det er!
Til forsiden