Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Veit ikke hva

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Veit ikke hva

juni 22 2013 - 13:28
Sitter her helt aleine, har en slags følelse rundt i kroppen, kanskje litt vanskelig å beskrive følelsen, men er en slags vond/urolig følelse. Det kom sånn plutselig bare og litt negative tanker, sånn som at alt bare virker dritt og bare har mest lyst til å sove lenge og bare være helt borte. Er også trøtt siden har vært våken i mange timer, men klarer ikke å få sove, sikkert litt på grunn av dette og at det er varmt.
Men veit ikke om kan kalle dette for en slags angst eller hva det for noe. Veit heller ikke om det var så mye å skrive, men følte bare måtte få ut noe.
Avatar

:)

juni 23 2013 - 19:15
Da depresjonen min var på sitt verste følte jeg det også slik, at jeg bare ville sove. Jeg sov 14 timer hver natt og orket ikke å tenke engang egentlig. Men når jeg tenkte var det bare negativt og det hele var en ond sirkel. Jeg vet egentlig aldri hvordan jeg kom meg ut av den verste "stormen", men jeg holdt meg opptatt med ting uansett hvor trått ting gikk og jeg tror det hjalp i lengden. Alltid finne noe å sette fokuset på isteden for følelsene gjorde at jeg en dag forstod at jeg hadde det bedre uten og vite når det faktisk skjedde. Det tok sin tid, det kan jeg si. Men det ble bedre. Så hold ut og finn noe positivt å henge deg fast i :)
Avatar

:)

juni 23 2013 - 20:30
Okei takk for svar :) Da er jeg værtfall ikke aleine om å føle det slik.
Ja skal prøve å holde ut og finne noe positivt.
Avatar

:)

juni 23 2013 - 21:30
Du er ikke alene nei. Jeg kjenner også et par stykker innenfor min omgangskrets som har opplevd det samme. Og det er bare av de som er åpne om det. Finnes sikkert mange som har opplevd/opplever det som ikke har fortalt det til noen.
Til forsiden