Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Varm i kroppen/ansiktet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Varm i kroppen/ansiktet

sep 16 2015 - 20:50
Andre som til tider blir skikkelig varm i ansiktet og kroppen generelt? Har målt temp utallige ganger, men har ikke feber.. Føler hodet koker.. Har dette med angst/stress å gjøre?
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 16 2015 - 21:05
Jeg kan ofte oppleve dette når jeg blir stresset. Kan til tider kjennes ut som om jeg har kommet i overgangsalderen (slik jeg forestiller meg det ihvertfall:)), blir glovarm, svetten siler og kjenner det koker i ansiktet. Jeg har forstått det sånn at dette er vanlige fysiske reaksjoner på stress og da også angst selvfølgelig. Det er, for å si det pent, noe dritt! :)
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 16 2015 - 22:09
Ja, der sa du det! Kan minne om (også mitt syn på) overgangsalder! Jeg svetter ikke så mye i ansiktet, men heller under armene, i hendene og under føttene, av en eller annen merkelig grunn:P Aldri hatt problemer med dette før.. Men det er helt klart noe dritt, er jo sikker på at jeg til tider har 40 i feber liksom:S
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 16 2015 - 22:35
det skjer ofte når angsten slår inn hos meg.. veldig ubehagelig, men mest sannsynlig bare angst og stress
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 16 2015 - 22:50
Jeg kan umulig si hva varmen skyldes i ditt tilfelle, men hetetokter er et klassisk angstsymptom. Jeg kan være helt gjennomsvett etter å ha gjort noe som er virkelig angstfremkallende.
Avatar

Varm i kroppen

sep 18 2015 - 15:19
Da jeg var deprimert og hadde angst så fölte jeg det samme. Jeg tröstet meg med at termostaten var i ulage for tiden og
mötte dette med trening. Da fikk kroppen svette ut ordentlig på en for den naturlig måte.Når man har angst og depresjon
blir man til tider veldig innaktiv og sitter og kjenner etter alskens ting som skjer i kroppen. Dette förer til indre uro og det igjen
påvirker termostaten.Kjenner man seg urolig er det fint å gå en tur få frisk luft og se seg rundt å tenke på annet. En annen ting i positiv retning er at jeg antakeligvis etter fire års konstant bruk har greid å slutte med sovemedisin. Har imidlertid sovemedisinen på lur i tilfelle.Ble på apoteket anbefalt Lifecare God sövn, og dette ser ut til å funke bra.
Stå på!!
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 18 2015 - 19:04
Jeg har merket at jeg blir meget varm i kroppen, og spesielt hodet etter trening. Er det mulig at det er en sammenheng der, eller har det fint lite med dine erfaringer å gjøre?
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

sep 18 2015 - 19:33
1väråpen: Ja jeg tenker at også min "termostat" er i ulage, og jeg kjenner meg fantastisk godt igjen i det du skriver om å være innaktig og kjenne etter alle slags mulige plager og symptomer.. Det kommer seg litt om jeg er i aktivitet, spesielt utendørs!

Meisen1977: i mitt tilfelle blir det faktisk litt bedre om jeg trener/er i aktivitet, men svetter mye mer enn vanlig. Har hatt et plagsomt trykk i hodet i månedsvis uten funn på MR. Nå har det gått over til at det kjennes ut som om hodet "sprenges", spesielt ved aktivitet. Kjenner pulsslagene skikkelig hardt i hodet. Utrolig plagsomt..
Avatar

Sært forlsag:

sep 18 2015 - 20:24
Jeg fikk et tips mot migrene forleden. Putt beina og hendene i ei bøtte med varmt vann og legg en ispose (frosne erter eller noe) på nakken. Dette skulle visstnok trekke blodet unna hodet og gjøre migrenen bedre.

Om "trykket" du opplever har noe med blodet som sirkulerer oppi toppen, så kanskje dette kan hjelpe på?

Heh, føler meg som den heksedoktoren nå :D
Avatar

Jaaa

okt 15 2015 - 15:18
Akkurat det du skrev der er mitt største problem når det gjelder angst!
Avatar

Angst

mars 6 2016 - 02:15
Gutt 22 har slitt med angst for å skade andre. Noen andre som har det sånn? Angstsyptomene mine er veldig mye forskellig. De mest jeg har lagt merke til er kløe på kroppen veldig rastløse bein. Følelse av å rømme trykk I hode og varme. Sliter meg å fokusere når jeg ser. Føles nesten ut som man er litt svimmel.
Avatar

Re: Varm i kroppen/ansiktet

des 29 2022 - 17:45
Reseptfri antidepressiva - https://tonzes.com/deprno.htm Jeg har brukt Restilen i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Restilen helt fantastisk. Restilen sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.​​​​​​​
Til forsiden