Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig å snakke under panikkanfall?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig å snakke under panikkanfall?

aug 25 2020 - 21:01
Får dere det også sånn? Er vanskelig å beskrive hvordan det er, men en blanding av å ikke få nok luft til å snakke og å ikke klare å uttrykke ordene, både mentalt og fysisk. Er en veldig fysisk sensasjon, føler meg stum fysisk sett men også som om det kognitive svikter helt, jeg klarer ikke å hente frem ord.

Er skikkelig ekkelt. Spesielt når alt jeg vil er å snakke og sette ord på det som skremmer meg. Så jeg blir enda mer låst fast i den skumle kroppen jeg er sikker på svak svikte meg.
Avatar

Re: Vanskelig å snakke under panikkanfall?

aug 25 2020 - 22:10
Takk for svar. Betryggende å høre. Er en fæl fornemmelse! Men du har helt rett, er jo ikke rart det skjer. Det er bare at vanligvis blir jeg veldig urolig og "skravlete". Men angsten/panikken har vel mange ansikt?
Avatar

Re: Vanskelig å snakke under panikkanfall?

aug 31 2020 - 22:46
Virkelig utrolig hvor sterkt angst kan være. Tenk at jeg trodde angst handlet om nervøsitet tidligere! Jeg skulle bare visst. Angst er FYSISK som fy
Avatar

Re: Vanskelig å snakke under panikkanfall?

des 25 2020 - 01:00
Første gang jeg hadde panikkanfall klarte jeg ikke lese. Prøvde å lese gateskilt for å forklare hvor jeg var, men det så ut som rare tegn. Og ordene som kom ut var helt feil.
Avatar

Hei

des 25 2020 - 05:22
Det som kjennetegnerr panikkangst er at dn er så fysisk mer nok enn andre typer.og kommer plutselig og uforutsigbart.Den er. Så brå.Jeg Msyns også vanskelig prating for det er nok så mye som foregår da.Zman tror man får hjerteinfarkt og det er så forferdelig vondt når man merker hvor. Kraftig dette er.Derfor gir det jo mening at man ikke får snakke.Jeg har det ihvertfall slik at syns det er forferdelig at den også er så uforutsigbar.Jeg vet aldri når den kommer.har både panikkangst og Ocd.
Til forsiden