Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Valium..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Valium..

feb 9 2011 - 19:12
Jeg begynnte på valium før litt siden.. pga angst og søvnvansker..
Men nå, når jeg ikke har igjen mer, rabler det før meg!
Jeg får det utrulig vanskelig, og leter etter i hvert skap!

Noen som kan komme med noen råd som kanskje får meg til å slappe av? Om det er mulig..
Trenger tabletter...
Avatar

Re: Valium..

feb 9 2011 - 21:38
Kanskje du skulle ha tatt å prata med en lege når det gjelder det at du føler at du MÅ ha tabletter?
Trur det hadde vært lurt! Lykke til!
Avatar

Re: Valium..

feb 19 2011 - 21:45
Utrolig hvordan dette med valium/vuival plutselig har blitt så "farlig". Er vel det beste middelet for oss som sliter med angst, og som ikke har bivirkninger. Et preparat som har vært brukt i mange tiår, og er godt utprøvet. Vil påstå det er det minst farlige preparatet mot angst og med best effekt.
Et paradoks at når jeg bad om hjelp ved dps en vanskelig periode, så var det valiumen ( jeg hadde tatt i 35 år) som ble hovedtemaet....Har aldri misbrukt dem, brukte 2 mg, og 5 mg hvis det var virkelig ille. denne tabletten har gjort at jeg har vært i full jobb diss årene, og klart å leve MED min angst. Så skriker dps: valium???? farlig, farlig farlig, det må vi få slutt på med en gang. Var der i 7 mnd, og kunne ligge hele natten og gråte over panikkanfall, dagen og....men valium? å neida....de var jo farlige, og ikke kunne man kjøre bil. Så de ga meg "lykkepiller" med store bivirknoinger, svimmel, trøtt, uvel pluss elektriske støt i hodet. Masse masse bivirkninger, men ingen virkning, så ga de meg trilafon, som gjorde at jeg ristet og skalv hele tiden, etter det Lyrica, som gjorde at jeg følte meg rett og slett full. Dette syntes de var bra medesiner mot angst, selv om ingen av de hadde noen effekt...ble bare dårligere og dårligere. Og disse kunne jeg kjøre bil på ?! Svimmel, skjelven, trøtt og ustø???? For et paradoks...Vel, kom ut etter 7 mnd dårligere enn jeg kom inn, og slet lenge med å seponere "lykkepillene" for det og ga mange bivirkninger. Nå har det gått 3 mnd, ferdig med seponering av "lykkepiller", trilafon og Lyrica, heldigvis. Vil ALDRI ha slike medesiner igjen....Nå gå¨r jeg hos fastlege og får valium igjen mot mine store angstplager, og har så vidt klart å begynne å jobbe igjen med den hjelpen. Jeg har ALDRI behøvd å øke dosen på Vival, fikk jo beskjed om at man bare måtte ha mer og mer...nei, det må man slett ikke. Tull alt sammen. lykkepillene er bare et stort pengemaskineri....ssri skal man ikke spøke med. Så "takk for hjelpen" dps, jeg var forsøkskaninin på flere skumle preparater som dere syntes var "spennende" å prøve ut. Har traumer etter oppholdet som jeg må bearbeide nå. Nei, takk til valiumen som gir meg et anstendig liv, til tross for stor angstlidelse.

Får du ingen forståelse fra fastlegen din, bytt lege. Lykke til :)
Avatar

Re: Valium..

feb 25 2011 - 17:36
Ikke enig med deg....alle medesiner er på sin måte "vanedannende". De som har diabetes, må ta det resten av livet, det samme med høyt blodtrykk og andre lidelser. Vi med angst, må også ofte ha medesinering livet ut. Angst er en lidelse som ofte må medisineres. Les alt som kommer fram ang "lykkepillene" etterhvert, de er jo direkte livsfarlige mange ganger, og såpass nye at man ikke vet senvirkningene. og det å slutte på en "lykkepille", er verre enn å trappe ned på Valiumen,. Du må huske at her snakkes det om medisingering, ikke misbruk. Det gjelder vel egentlig mange typer medisiner. som sagt, har aldri behøvd å øke dosen etter 40 år, så det at man må stadig ha sterkere for å få samme virkning, har aldri jeg opplevd noe til....Nei, står på mitt, at dette er den beste, minst giftige, og med null bivirkninger når det gjelder angst. Har prøvd mange av nyere preparater, uten hell, bare grusomme bivirkninger, selvfølgelig er det legen som skal skrive ut forsvarlig bruk, som ved alle andre medesiner. Å gå å snakke med en lege hver gang man har et angstanfall er utopisk....da hadde ikke legene fått gjort noe annet, men samtidig med medesiner gå hos psykolog, kan være et godt valg. Denne medesinen er såååå godt utprøvd, og har vært på markedet i mange tiår, så her får man ingen overraskelser etterpå. Hvorfor er de laget da???? Hmmm....
Avatar

Re: Valium..

feb 25 2011 - 17:39
p.s. Skjønner du ikke har noen angstlidelse, og det skal du være glad for....angst er ikke for pyser, er det en bok som heter. Så vi skal vel være glad at det er noe som kan hjelpe oss med vår lidelse og. Ville du gått med tannverk 24 timer i døgnet livet ut, fordi du ikke ville ta medesin som ville lindre? Sak samme....husk; angst er en sykdom/lidelse på lik linje med andre ting. Men, tror man må ha følt det på kroppen for å ha mulighet til å forstå det
Avatar

Re: Valium..

feb 26 2011 - 00:57
Hvordan går det, Crucifiedbylove?
Avatar

Re: Valium..

feb 25 2018 - 15:26
Valium eller Xanax er de beste. De er lette stoffer.
Jeg tar noen ganger en pille for angst og stress.
Jeg er ikke avhengig av rusmidler, jeg går ikke til legen, de ønsker ikke å bli behandlet og analysert. Jeg har en hard tid i familien, og Valium hjelper meg.

Hei Marika44.

Minner om regelverk ved bruk av Forum som tjeneste. Det er ikke tillatt å legge ved linker som fremstår som reklame/anbefaling til andre brukere. Dette er grunnen til at deler av ditt innlegg har blitt redigert.

Mvh.
Administrator.
Til forsiden