Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Valg og usikkerhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Valg og usikkerhet

aug 10 2020 - 13:48
Hei, det er vanskelig å tenke akkurat nå, det føles ut som om noen prøver å mose brystet mitt med en hammer og hjertet mitt vil ikke roe seg, føler meg livredd og fryst i tid og aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet det kanskje høres dumt ut eller ikke gir mening, og at andre har viktigere problemer, spesielt i disse tider. Jeg bare trenger å få dette ut.

Det føles ut som om alle andre har funnet ut hvordan man lever riktig og at det er noe fryktelig galt med meg som føler det på denne måten. Jeg skal egentlig begynne på masterstudier dette semesteret men tror egentlig ikke jeg har det i meg å fortsette, føler meg ikke på langt nær klar eller forberedt.

Er livredd for at livet kommer til å rase sammen hvis jeg gir opp, er livredd for å ikke finne en jobb og føler meg verdiløs og ubrukelig. Skammer meg og føler meg fanget i en situasjon jeg ikke vet hvordan jeg skal løse.
Avatar

pssssst

aug 11 2020 - 22:22
å ha det
som du har det
er jævlig
kjenner meg masse igjen
det er ikke
noe galt ved deg
kanskje trenger du bare
en profesjonell å snakke med
det er evt ikke noe
å føle seg brydd av
jeg heier på deg ;)
Avatar

Re: Valg og usikkerhet

aug 11 2020 - 23:01
Tusen takk for svar, det var fint skrevet. Jeg er lettet for at jeg ikke er den eneste som føler det sånn, kanskje dette bare er en del av å være menneske noen ganger. Skal vurdere å søke profesjonell hjelp selv om jeg ikke føler jeg fortjener det, skammen har fortsatt overtaket. Ønsker deg alt vel!
Avatar

hallo igjen

aug 12 2020 - 22:40
så fint svaret
gledet deg da
legg nå til side
skammen
ved å oppsøke hjelp
også da
jeg tror du kan
ha stort utbytte av det
virkelig
beste ønsker ;)
Til forsiden