Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Våkner av hjertebank om natta

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Våkner av hjertebank om natta

okt 20 2018 - 11:20
Hei alle,

De siste dagene har jeg opplevd å våkne med hjertebank i løpet av natten. Dette skjer etter veldig "livlige" drømmer, noe jeg sjeldent har ellers.
Jeg har påvist helseangst, generalisert angst, PTSD, depressiv lidelse og panikkangst. Særlig helseangsten får meg til å "overvåke" symptomer, deriblant puls og hjertet på dagtid. Har opplevd noe uregelmessig puls/hjerterytme. Har gått med 24 timers EKG, uten at legene fant noe unormalt. Klarer likevel ikke slå meg til ro med dette.
Etter disse nettene er jeg redd for diverse, der i blant søvnapné, hjerterytmeforstyrrelser, hjertesvikt osv. På dagtid føler jeg meg grei, bare litt mindre energi enn vanlig pga en dårlig periode med angst, noe som gjør meg litt mer sliten enn "normalt".

Har disse nettene sovet alene for første gang på lenge, ettersom jeg er på ferie uten partner. Har angst knyttet til det å sove alene. Kan dette ha noe å gjøre med hjertebanken jeg opplever på natta? At kroppen fortsatt er "redd" og engstelig selv om jeg sover?
Noen som har like erfaringer som meg? Blir veldig takknemlig for svar.
Avatar

Re: Våkner av hjertebank om natta

okt 21 2018 - 11:34
Ingen?
Avatar

Svar

okt 22 2018 - 11:51
Tar du noe medisiner ?
Har opplevd det samme selv men jeg har også besvimt I tillegg til hjertebank.
Jeg er ganske sikker på at dette var på grunn av seroxat som jeg har gått på i 12 år.
Til forsiden