Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelighetsfølelse!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelighetsfølelse!

mars 14 2020 - 20:48
Flere som sliter med å føle seg utenfor egen kropp eller ville ut av egen kropp? Og at alt virker uvirkelig rett og slett? Føler at jeg bare er et skall, men at skallet ikke er mitt osv? jeg glemte å ta zoloft i noen dager og har hoppet over flere dager og rota litt i et år nå. Kan dette føre til slike reaksjoner?

Jeg tok kontakt med chatten er inne, men de hadde ikke hørt om uvirkelighetsfølelse en gang, så det var lite imponerende da mange med angst sliter med dette.

Håper noen kan dele erfaringer med meg.
Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse!

mars 14 2020 - 21:10
opplever uvirkleighetsfølelser omtrent hver dag! vet akkurat hva du snakker om! men har ikke gått på zoloft, så vet ikke?
men da jeg hadde heftige abstinenser etter å bare brå slutte på cipralex, hadde jeg så syke uvikelighetsfølelser, så kan kanskje være noe av det samme? idk..
Avatar

Har hatt det

mars 15 2020 - 03:42
Mener jeg fikk det når jeg økte dose på cipralex en periode (før jeg byttet til zoloft, og nå prøver jeg effexor, men var ikke av den grunn jeg bytta.).

For min del sånn så jeg husker det så føltes det ut som en periode med økt trykk i hodet og lite kroppslige følelser, jeg var der men kjente ikke noe kroppslig på en måte. Mener jeg har hatt andre scenarioer, men ikke som jeg husker akkurat nå.

For min del så hadde det sine oppsider og nedsider.
Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse!

mars 15 2020 - 11:01
Man blir jo så redd og da øker symptomtrykket for min del, for jeg vil ut av kroppen min og får klaus fordi jeg ikke får til det.
Til forsiden