Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelighetsfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelighetsfølelse

des 9 2018 - 18:01
Jeg har nå sliti med uvirkelighetsfølelse nå i to dager. Det har vært mye stress i det siste, jeg flyttet fra kollektiv til egen hybel på Langhus, jeg har hatt mange bekymringer i forhold til økonomi, som: kommer jeg til å få ting til å gå rundt, kommer jeg til å klare meg alene osv osv, og flydd til ikea flere ganger og dette har påvirket meg psykisk, så fikk jeg uvirkelighetsfølelse , det føles ut som at jeg ikke helt er her, at jeg er et annet sted men samtidig ikke, det er veldig rar følelse. Jeg vet det er hjernen sin måte å beskytte meg på, fra sterke inntrykk. Men, det er ekkelt å føle at dette kanskje ikke er helt ekte, at jeg ikke er helt her, tilstedet.

Noen fler som har det samme? Som har noen tips til å ikke stresse og bare akseptere det?

Avatar

Hei

jan 7 2019 - 00:59
Jeg har det på samme måte som deg og det kalles derealisering. Da føler man at omgivelsene blir fremmede. Du bør få noen til å ta på deg sånn at du føler at det du opplever er virkelig.
Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse

jan 7 2019 - 04:50
Har du opplevd det før? Man kan føle uvirkelighetsfølelse når man gjør store forandringer, flytting, samlivsbrudd etc - og vil ofte i de sammenhengene gå over i løpet av 3 uker kanskje.
Til forsiden