Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelighetsfølelse, tung i kroppen, kvalme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelighetsfølelse, tung i kroppen, kvalme

april 10 2021 - 15:54
Jeg har den siste måneden hatt veldig mye angst. Det har gått litt opp og ned, men nå er det skikkelig ille. Jeg har en konstant uvirkelighetsfølelse og er generelt rar i hodet. Har vondt i hodet og er svimmel. Kroppen min føles ekstremt tung, slik at det blir vanskelig å gå. Er kvalm, har kastet opp og brekker meg ofte, lite matlyst. Klarer ikke å konsentrere meg. Er så utrolig redd for hjernesvulst. Øyelokket på høyre øye har begynt å henge. Dette gjør meg bare enda mer redd. Jeg har også hatt tics i et år. Noen andre som opplever/har opplevd lignende? Hvor lenge skal dette vare? Blir jeg noengang frisk? Er jeg alvorlig syk?
Avatar

Samme symptomer

april 12 2021 - 02:19
Hei jeg har har hatt de samme symptomene flere ganger. Om du ikke har vært hos legen burde du dra ditt og sjekke deg. Om de sier at du er fysisk frisk må du begynne å kjempe mot angsten din. Det er ikke lett, legen min sa at jeg mest sannsynlig må slite med det resten av livet men i gode og dårlige perioder.
Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse, tung i kroppen, kvalme

april 13 2021 - 13:42
Hei! Dette høres akkurat ut som meg, spesielt det du sier ang uvirkelighetsfølelse, svimmelhet, og tung kropp. Dra til legen og skaff deg en MR-undersøkelse hvis det hjelper deg å bli roligere, men det høres vel først og fremst ut som angst! :)

Jeg har slitt med dette i et par år nå, og det kommer og går. Symptomene forsvinner delvis eller helt når jeg føler meg bedre mentalt, ofte i uke- eller månedsvis. Tar du steg for å fikse angsten (og evt depresjon) vil jeg tro at symptomene dine vil også forsvinne.

Lykke til. Håper du blir bedre!


Avatar

Re: Uvirkelighetsfølelse, tung i kroppen, kvalme

april 13 2021 - 14:57
Ariako: som de andre skriver her. Det er nok angst, ta en tur til fastlegen. Angst er mulig å gå jobbet med, og både fjernet/akseptert og behandlet.
Til forsiden