Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uvirkelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uvirkelig

mars 23 2020 - 22:03
Verden er så uvirkelig og alt er kaotisk.alt er uforutsigbart.min endre verden kollapser med alt som foregår nå.jeg sliter til ut på morgenen så sovner jeg så blir jeg svimel.jeg er sliten hele tiden.tenker på at dommedagen nærmer seg.verden er i undergang.min lidelse i mange år utryghet møter en verden i kollaps.nå bekymrer jeg meg for folk rundt at nôe kan skje.corona er overalt.jeg kan ikke på besøk som før.kan ikke gi klemmer.jeg isolerer meg hjemme.holder meg mye innendørs.hele utrygge verden som er inni møter en verden som er enda utryggere.verden kollapser og vi er på vei til undergangen,jeg bekymrer meg hele tida for familien.jeg er redd og svimel.jeg er ensom og isolert.alt har stoppet opp.jeg tenker på de stakkars menneskene i Italia.jeg tenker på alt det elendige.helsemyndigheter er jo ikke akkurat positive heller syns jeg.jeg ser på nyheter hele hele tida så mye negativitet og skjønner verden er i undergang.har dere noen tips hvordan dere kommer dere gjennom dagene?
Avatar

Hei

mars 23 2020 - 22:07
Hva gjør deg glad?
Avatar

Hei

mars 23 2020 - 22:16
Familien min.tilbud jeg har i komunen hvor jeg pleier å være om dagen.det forutsigbare vite hva som skjer.vennen min.å dra til psykologen min som hjelper meg så mye.alt er kaos må.jeg får ikke sett familien min.bekymrer meg noe skal skje dem og det går rundt og rundt tankene trenger seg på.jeg har samtaler med psykologen min videokonsultasjon kalles det.mange steder har stengt nå på grunn av corona.hele verden er kaos rundt meg jeg har slltid gått rundt med indre verden som er utrygg men dette som skjer nå kræsjer så mye alt er uforutsigbart og utrygt.jeg aner ikke hvordan overleve og jeg er veldig rastløs ellers mye ute.så fra det til å være hjemme er vanskelig i seg selv men så tenker jeg på de stakkars i Italia.verdens undergang nærmer seg og jeg er redd for å miste folk rundt meg.dommedagen nærmer seg.ingen tvil om det.alt kollapser.

Fra administrator:
Hei!
Det høres ut som du har det vanskelig nå. Om du har behov for en prat ring oss gjerne på Hjelpetelefonen; 116 123.
Hilsen Robin, administrator.
Avatar

Det kommer til å gå bra

mars 23 2020 - 22:28
Verden har taklet mye værre enn coronaviruset tidligere.
Fokuser på det som gjør deg glad og får deg til å glemme problemene dine.
Om det er trening, lage mat, spille spill, se på serier eller gå en tur i skogen.

Avatar

Hei tadetmedro

mars 23 2020 - 22:32
Til og med helsemyndigheter er så negative.de ser så negative ut og pessimistiske på TV alle sammen.jeg syns ikke jeg har hørt så mye positivt akkurat.jeg er så bekymret for familien min.de rundt meg.klarer ikke tenke på noe annet.
Avatar

Re: Uvirkelig

mars 24 2020 - 00:15
Det er ikke dommedag. Det er en tøff tid for mange, men vi vil komme oss gjennom det sammen. Jeg tenker at det er lurt å ta noen pauser fra nyhetsoppdateringene om hva som foregår. Det er ikke så mye vi får gjort uansett, utover å fortsette å holde oss i isolasjon og holde kontakt med våre nære via telefon og videosamtale så lenge. Som Tadetmedro sier, verden har vært gjennom harde tider tidligere. Det ser mørkt ut akkurat nå, men vi vil se lyset igjen.

Jeg skjønner at det er vanskelig å styre angsten, men prøv å huske at den ikke kan forutse hva som vil skje i fremtiden, det er mer det at vi gjerne ser på negative opplevelser som bekreftelse på hvor ille det er dømt til å gå med oss. Det var det depresjonen min fikk meg til å tenke da sykkelen min ble stjålet for et par måneder siden, og også det jeg tenkte den første uka i isolasjon som gjorde meg ekstremt deprimert, men jeg kom meg gjennom det, så min konklusjon er at det alltid håp for at vi vil klare oss bedre enn vi frykter, selv om vi ikke nødvendigvis kommer helt utenom opplevelsen av motgang.
Avatar

Hei gummihjerte

mars 24 2020 - 03:29
Det er så vanskelig når man spesielt hører all negativitet du ser jo det på TV.de skremmer jo oss.har man ikke katastrofetanker fra før da får man det garantert,Har du slitet lenge med depresjon?
Til forsiden