Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utrolig sliten/lite energi (GAD)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utrolig sliten/lite energi (GAD)

okt 7 2021 - 18:29
Hei, jeg har slitt med generalisert angst lidelse i noen år, dagene har gått rundt uten om noen dårlige perioder, nå har jeg i snart 2 uker vært veldig dårlig, jobber maks 2-3 timer om dagen og ser nesten ikke folk. Jeg blir utrolig anspent og får veldig mye muskel smerter i brystet, halsen, mellomgulv, armer, rygg og hodepinne. Blir litt kortpustet og får litt hjertebank. Jeg sitter nesten bare hjemme og orker ingen ting, har veldig lyst til og komme meg mere ut og gjøre ting! Men er for sliten. Psyken går mye opp og ned, føler meg veldig lei og til tider litt deppa. Noen som har noen tips til metoder keg kan gjøre får og få det bedre eller endringer jeg kan gjøre i hverdagen?
Avatar

altså

okt 8 2021 - 02:30
det er masse du kan gjøre
start med å få noen proff(er)
som du kan snakke med
da kommer du deg ut også
og bruk familie og venner
dra på hyppige treff med dem
og plukk fra hverandre angsten
jobb med den der den er håndfast
og der det er en slags usynlig angst
plukk det enda grundigere i fra hverandre
og den blir synlig så du kan overvinne den
Avatar

Re: Utrolig sliten/lite energi (GAD)

okt 8 2021 - 10:29
Takk for svar :)
Avatar

Hei!

okt 8 2021 - 16:16
Først så vil jeg anbefale deg å se på "Therapy in a nutshell" på youtube, der får du servert mange praktiske tips og råd helt gratis til hvordan man kan redusere angsten.

Avatar

Tips

okt 8 2021 - 19:56
Hei.

Det jeg ønsker å råde deg til er å godta at du har det slik akkurat nå, og begynne med helt små ting, som du kan nyte og glede deg over (f.eks. en kopp te). Gjør gode ting for deg selv :)

Vet du hvorfor du har det slik nå? Er det noe som har utløst det nå?
Avatar

Re: Utrolig sliten/lite energi (GAD)

okt 9 2021 - 00:28
Er litt usikker men tror jeg har blitt mer sliten over tid, har vært forkjøla og hatt noen seine kvelder på byen i helgene, så kanskje en faktor av stress? Og det er høst? Er ikke en veldig depperesiv person heller, er veldig optimist hele tiden, men kan ha et par depperisive kvelder i løpet av året men det er vell normalt for alle mennesker. Tror jeg bare må ta det litt rolig og kanskje begynne hos psykolog og ta det der ifra.
Til forsiden