Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utfordrende å klare jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utfordrende å klare jobb

mai 7 2021 - 10:17
Sitter på jobb og har null konsentrasjon. Får ikke gjort en brøkdel av det jeg skal komme gjennom i løpet av dagen. Pulsen raser, føler jeg ikke får puste, vil rømme, svetter, knyter seg i brystet og alt av konsentrasjon er borte som dugg for solen. Jeg hater sånne dager.

Vanligvis klarer jeg å jobbe meg ut av angsten med pusteteknikker, små pauser, kanskje en liten gåtur o.l., men i dag er det helt låst. Jeg føler desperasjon etter å bli bedre. Ikke bare i dag. Jeg savner livet før angst, depresjon og PTSD. Jeg savner meg.

Det er 6 timer igjen av arbeidsdagen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg gjennom de neste minuttene en gang... Drittdag.
Avatar

Drittdag

mai 7 2021 - 14:13
Jepp, drittdag... skjønner åssen du har det. Heldigvis er noen dager bedre.
Jeg savner også meg selv, slik jeg var før... håper vi finner oss selv igjen.
Avatar

Føler virkelig med deg

mai 11 2021 - 02:27
Jeg sliter selv.. tror jeg har møtt veggen med et brak her på jobb. Vært sykmeldt i 3 uker nå. Forsøkt meg på jobb idag med tilrettelegging da men kjente det bare snøret seg helt sammen i brystet. Fikk tatt meg litt inn igjen og var på jobb uten å gjøre så mye. Nå kjenner jeg på angst og er redd det ikke vil bli bedre. Føles veldig uoverkommelig akkurat nå..
Til forsiden