Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikker i ny jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikker i ny jobb

juni 21 2021 - 22:36
Hei.

Jeg har nylig startet i en jobb og sliter veldig med angst som tar helt over.

Stillingen er et vikariat, men sjefen har flere ganger nevnt at det er gode muligheter for videre stilling etter vikariatet, da det ser ut til å bli ledig flere faste stillinger. Jeg trives veldig godt med folkene og miljøet på den nye arbeidsplassen, men..

Vi er flere nye som er på vikariat og dette stresser meg veldig, selv om det er ganske vanlig i denne typen sektor. Jeg er redd for å være den enste som ikke blir prioritert videre.. Sjefen har sagt til meg ar jeg er «tryggere» enn en annen ansatt som kom inn etter meg, men dette har aldri blitt nevnt i plenum. Dette fører til at jeg spekulerer og ikke klarer stole på at sjefen er ærlig med meg..

Til nå har jeg hatt mye strø oppgaver og ikke følt at jeg har en definert rolle. De andre i teamet har mer spisskompetanser og faste oppgaver. Dette gjør meg og stresset, da jeg føler at jeg ikke er «viktig» nok.. Sjefen har sagt hun ser på meg som en ressurs fordi jeg kan gjøre så mye forskjellig, men alikevell føler jeg meg ofte som siste prioritert og hun som bare gjør alt ingen andre vil gjøre.

Disse tankene sliter veldig på meg, og tar over livet mitt. Jeg hadde det utrolig dårlig som arbeidssøker og er kjempe redd for å måtte finne ny jobb dersom jeg ikke får bli værende. Har virkelig ikke lyst å gå gjennom jobbsøking og ny jobb igjen så snart..

Jeg gråter mye om dagen og klarer ikke slappe av. Skulle ønske jeg klarte å finne ro i usikkerheten, men det virker å være umulig.

Noen med gode råd?
Avatar

Hei

juni 21 2021 - 22:58
skjønner du er stresset og tenker mye på dette.Har du pratet med noen utenfor jobb om de kan gi deg råd.Jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne si til deg sjefen din er super og til å stole på.I dag kan man dessverre ikke stole for mye på folk spesielt i jobbsammenheng.Allle tenker på seg.Tenk slik at helsa er viktigst uten helse har man ingenting.Man kan jo ikke vite om man lever om en måned.Livet er uforutsigbart og det er det som har truffet deg nå.Du lever nå inen uforutsigbarhet og vil så gjerne hjelpe deg men lurt å prate med noen fra familie om de har gode råd el prate med fastlegen om denne usikkerheten. Jeg tenker på deg.På en eller annen måte ordner det seg.Klem
Til forsiden