Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikker

juli 13 2020 - 04:18
Første gang her inne. Første gang for alt? Lege har kommet fram til at jeg har panikk angst. Også vært til psykolog som mener noe ala det samme. Aldri hatt noe slikt tidligere og vet ikke helt hva jeg skal si. Fått utskrevet zoloft 25 mg. Gått på dette ca 4 uker og vet ikke selv om jeg merker noe forskjell. Gnissing av tenner, gjesper ofte, trykk i ørene og Søvnløshet er vell det jeg har oppnådd føler jeg. Fraværende kontakt med mine nermeste er noe jeg også føler jeg har fått etter jeg startet på zoloft. Akkurat som om jeg vil være alene eller ikke har behov for å ringe eller treffe dem. Føler heller ikke den tar angstanfallet når det kommer? Vil vell si det er jævlig slitsomt når mann ikke helt vet hvordan mann skal gripe fatt i det når det er så nytt for meg. Noen råd?
Avatar

Hei

juli 13 2020 - 04:50
Panikkangst er forferdelig men bra du startet hos psykolog.har selv ikke prøvd zoloft.truxal er bra for panikkangst.brukte den før men for meg er stesolid livsreddende der og da.den fjerner angsten der og da men må jo jobbe med hva som ligger bak hos psykolog.bra at du skrev.
Avatar

Re: Usikker

juli 14 2020 - 12:26
Still spørsmål og vær kritisk.
Til forsiden