Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Urolig i kroppen, men lav puls

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Urolig i kroppen, men lav puls

okt 4 2017 - 18:40
Hei! Er student og går siste året av bachelor nå. Har merket at jeg har blitt mer og mer urolig utover i studiene, og er nå redd jeg jeg ikke skal klare å fullføre på grunn av angst. Har siste uken vært mer eller mindre svimmel hele tiden. Kvalme følger på etter hvert. Har også hatt en del hodepine. Legen sier det mest sannsynlig er angst, noe jeg til dels er enig i. Det jeg synes er rart er at han ikke utreder meg for noe somatisk med tanke på alle symptomer jeg oppgir å ha hatt de siste månedene. Han har tatt blodprøver og sjekket øyereflekser, men det utelukker strengt talt ikke mye. Oppholder meg mye i sengen da jeg sliter med å sove. Blir sånn halvveis hvile og soving hele dagen. I natt sovnet jeg ikke før 6 på morgenen. Jeg var så urolig og lå å tenkte at hodepinen og svimmelheten var svulst eller lignende. Men det jeg synes er så rart er at pulsen min var godt nede på 50 tallet. Selv om jeg følte at jeg kom til å eksplodere. Noen andre som har erfaring med dette? Har vært hos legen 3 ganger de siste 3 ukene, så vegrer meg for å ringe tilbake for hvert nye symptom som oppstår.
Avatar

Re: Urolig i kroppen, men lav puls

okt 5 2017 - 20:59
Takk for svar! Har søkt det opp nå og skal prøve neste gang jeg har det på samme måte. Å ja. Det er fordi jeg tenker på det. Klarer ikke å slutte enda jeg vet hvor dumt det er. Men samtidig så rart at jeg har så lav puls når jeg er så urolig i kroppen. Men men. Det går jo over hver gang, så vet at det ikke er noe Farlig! Bare vanskelig å være reflektert og bestemt der og da!
Til forsiden