Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uro/angst-uten grunn- hvordan føles det for deg?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uro/angst-uten grunn- hvordan føles det for deg?

feb 8 2023 - 20:16
Jeg sliter en del med uro/angst som bare ligger å ulmer i kroppen. Det kan komme som kastet på meg uten grunn, og kan være en hel kveld/ettermiddag, en time, eller bare 10 minutter. Det er ingen mønster. Men jeg har lavt stoffskifte og ME og merker at hvis jeg blir sliten/har gjort for mye enn hva jeg tåler så kan det være en trigger. Spørsmålet mitt er: er det andre som har uro/angst i kroppen uten grunn og hvordan føles det i kroppen å ha det, for DEG? Både fysisk, men også gjerne psykisk. Er mest opptatt på fysisk, fordi jeg kan nesten ikke tro at det er psykisk, fordi det er såå fysisk. Setter pris på svar????
Avatar

Re: Uro/angst-uten grunn- hvordan føles det for deg?

feb 8 2023 - 22:29
Hos meg så føles angsten mest nedi magen, som om det er noe som gnager nedi der. Ofte kan jeg også føle en del på kvalme og tårer i øynene, og til tider har jeg krampelignende anfall hvor hele kroppen knyter seg.

Før i tiden brukte jeg også å bli svett samtidig som hjertet dunket avgårde som ett gammelt lokomotiv. Heldigvis har det gått over, for det var også helt jævlig.
Avatar

Re: Uro/angst-uten grunn- hvordan føles det for deg?

feb 9 2023 - 10:24
Som vonde sommerfugler i magen, kribling i kroppen, en apatisk følelse av at jeg ikke klarer å gjøre noe, samtidig som jeg føler at jeg må komme meg bort eller gjøre noe. Både tung og rastløs på samme tid. Som at man gruer seg til noe, men det ikke er noe å grue seg til?
Er veldig veldig slitsomt å ha det sånn :( for meg hjelper sterk beroligende te, spesielt kamille!
Avatar

Re: Uro/angst-uten grunn- hvordan føles det for deg?

mars 12 2023 - 16:08
Jeg kjenner på en følelse av indre uro i bryset og opp halsen. Det kjennes ut som jeg gruer meg skikkelig til noe. Samtidig som at jeg ikke har noe å grue meg til. Jeg har heller ingen spesifikke tanker eller bekymringer. Det er bare en følelse som er der, hele tiden. Det kan være så sterkt at det føles helt uutholdelig, og det eneste jeg vil er å ligge i senga og råtne. Selv om jeg vet at det beste er å dra ut, gjøre noe eller møte folk. Da blir det ofte bedre. Følelsen kan også være svakere, men at jeg kjenner at den er til stede. Den er stort sett konstant og kan vare kjempelenge. I de verste periodene varer det i månedsvis hvor jeg kjenner på følelsen av indre uro hele tiden.
Avatar

Hei

mars 12 2023 - 19:52
Hos meg så begynner det at jeg anspenner meg og spesielt i skuldrene. Skuldrene blir høye, og så etterfulgt av klamhet, tungpusten, klem i brystet, stikking i brystet og prikking.
Jeg blir ekstremt tung i kroppen. Såpass Ås tung at det er vanskelig for meg å gå. Skal jeg opp å gå så føles det ut som jeg skal besvime etterhvert.
Hatt det sånn i over 1 mnd og nå er kroppen så sliten.
Vet med meg selv at det beste er å være sammen med andre, men jeg klarer ikke å slappe av og leter etter flere symptomer
Til forsiden