Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Unormalt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Unormalt

mars 23 2020 - 17:19
Ingenting er normalt.alt er bare kaos.bekymrer meg så mye for familien.redd noe skal skje dem.går og tenker på det hele tiden hva hvis noe skjer dem.kan ikke gi dem klem el være med de ingenting er normalt for tida.alt er bare mørkt og på nyheter er det mørkt.de sier jo ingenting positivt bare at folk kommer til å dø at det blir flere dødsfall også tenker jeg på alt dette med Italia.hvor forferdelig det er for dem.jeg er isolert og ensom.
Avatar

Hei du

mars 25 2020 - 02:49
Hei

Ingen tvil om at det er kjipe tider og det rammer oss som allerede sliter veldig mye. Tenk på dette: Vi har et fantastisk helsepersonell her i landet som gjør alt de kan. Media har som vane og lage overskriftene for å skremme. Det er absolutt alvorlig og man må ta det på alvor, men ikke slutte å leve. Være forsiktig. Føler du deg helt frisk og den andre føler seg frisk! Gi en god klem, vask hendene godt. Bare ikke kom nær hverandres ansikter osv.

Det beste man kan gjøre i denne situasjonen er å ha kontakt med de man er glad i: over tlf, sms. Gå turer ute - ikke i butikker og slikt, men ut å gå litt rundt der du bor.

Sender deg en god klem. Dette får vi til! Dette kommer Norge seg igjennom, dette kommer du deg igjennom. Prøv å begrens lesing av nyheter. Jeg gjør det, ellers blir jeg gal. Se heller på tv serier, les en koselig bok. tenk sånn: Jo mer du dveler og bekymrer deg, jo verre føles det. Det som skjer, det skjer. Uavhengig av hvor mye du bekymrer deg
Avatar

Hei ensom

mars 26 2020 - 00:43
Det er så vanskelig når det er overalt.du blir minnet på det hele tida overalt.jeg har vanligvis sted å være på dagen tilbud fra komunen.nå er jo stede stengt også mens dette skjer.da blir jeg mer minnet på det
Til forsiden