Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tvang og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tvang og angst

juli 19 2017 - 19:05
Hei. Håper noen kan hjelpe meg ig gi tips og råd. I 3 år snart har jeg slitt med angst. Jeg hadde tvangstanker ig habdlinger som handlet om fremtiden. Fikk jeg tanker om å få dårlig jobbkarriere, fikk jeg trang til å gjøre ritualer for å hindre det. Fikk jeg tanker om å få god karriere, fikk jeg trang til p gjøre rutual som skulle sikre meg den gode karrieren. Slike ting kunne handle om studietiden (at jeg kom inn på studiet jeg ville lg at jeg fikk venner i studietiden og skulle liksom sikre dette med ritualer). Etterhvert falt alt sammen, jeg var redd jeg hadde ødelagt fremtiden min med misslykkede ritualer isv og jeg fikk angst og depresjon. Etterhvert ble det til at jeg testet om tanker kunne påvirke ting og jeg sa f.eks. "kommer til å se den personen i dag". Dette skjer ofte og jeg opprettholder redselen for at tanker påvirker ting. Jeg lurer på om det er blitt en tvang i seg selv. Ubehag om jeg ikke sjekke at tanker ikke påvirker ting, og angst om det jeg tenker skal skje osv.. Noen som har tips til hva jeg skal gjøre for å få tilbake ett godt liv og være sikker på at tanker ikke påvirker ting?
Avatar

Re: Tvang og angst

juli 22 2017 - 22:58
Tanker påvirker ikke ting...(mange har prøvd).
Men de påvirker deg.
Har ikke noe bedre øyeblikks-råd enn at du prøver å snu tankene til positivt utfall; - hva godt kan skje?
Avatar

Samme ritualet her

juli 23 2017 - 19:27
Angst og tvang har fulgt meg gjennom hele livet. Og satt en demper på min livs utfoldelse. Jeg er i dag 57 år. Og det har ikke blitt bedre med årene tvert om. Finner ikke noe som hjelper
Til forsiden