Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tvan

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tvan

sep 17 2020 - 15:02
Hei. Jeg har akkurat født mitt andre barn og begynte å slite med tvangstanker i graviditeten. De gikk ut på å skade sønnen min på 3 år. Jeg ble livredd og klarer ikke bki kvitt tankene. Nå handler tankene om at datteren min skal bki skadet. Det er ikke jeg som gjør det i tankene, men det har blitt en slags hang up. Er så slitsomt å ha det sånn her. Jeg elsker ho over alt, så det handler ikke om det. Noen med liknende erfaring?
Avatar

Re: Tvan

sep 18 2020 - 09:00
Jeg tror alle foreldre er redd for at noe skal skje med barna, og det skyldes jo som du selv skriver - at man er så ufattelig glad i dem! Så hjernen vår er liksom programert til å prøve å forutse alle mulig ting som kan skje med dem sånn at vi liksom skal kunne forhindre det og passe på dem. Så jeg tror det handler litt om mot, om å tørre å innse at verden er faktisk litt usikker, men at det også i de aller fleste tilfeller faktisk går bra.
Til forsiden