Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tunge morgener

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tunge morgener

sep 21 2013 - 09:43
Våkner om morgenen med angst å depresjon ,som angstbatteriet er oppladdet på en måte hehe, roer seg ut mot dagen da.Er alltid noe nytt med angsten har "GAD" generalisert angst.Gått på cipralex siden juli usikker på når dette skal begynne å virke?15mg hverfall.
Har hatt mange gode perioder da så klart.Stadig nye ting å få angst for som forholdet mitt , framtiden , helsen osv. Men som sagt verst om morgen , da virker alt nyttesløs ,prøvd å lagt inn rutiner uten hell blææ skulle ønskt her var en chat på forumet her :)
Avatar

hei

sep 22 2013 - 16:12
jeg vet akkurat hva du mener om den angsten om morgenen jeg har hatt det lenge men det har heldigvis god over nå . Det er som att man står opp med de verst fyllanerver skjelver og er redd å uten å skjønne hvorfor er helt forferdelig. Men trøs deg med att det blir til å bli bedre etter vært hvis du går til behandling så vær nye med å jobb mye med de oppgaven du for selv om det mange ganger virker meningsløst det har hjulpet meg mye .
Til forsiden