Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tung i hodet/svimmelhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tung i hodet/svimmelhet

jan 5 2016 - 00:13
Jeg slet for et par måneders tid siden med daglig svimmelhet som varte i rundt 4 uker. Kjentes ut som om jeg gikk på en gyngende bro, og den var bare tilstede da jeg beveget på meg. Dette har gått over, men jeg kjenner nå at hver gang jeg reiser meg blir jeg litt tung i hodet/svimmel som varer noen minutter, men som ikke er tilstede eller hverken liggende eller i aktivitet.

Noen flere med dette? Hva har dere i så fall gjort med det?
Avatar

Re: Tung i hodet/svimmelhet

jan 5 2016 - 00:21
Kan det være at du ikke puster nok? Eller dypt nok hvis du skjønner. Var mye svimmel på grunn av det.
Avatar

.

jan 5 2016 - 00:28
Seriøst? Kan man bli svimmel av dårlig pusting? Det må testes ut. Takk for tipset!

Noen andre erfaringer her inne?
Avatar

Re: Tung i hodet/svimmelhet

jan 5 2016 - 01:35
Jeg har også dette. Jeg innbiller meg at det er litt lavt blodtrykk. Har faktisk målt litt lavt blodtrykk og noen ganger men er veldig godt mulig at det bare er psyken. Når jeg merker det godt så kjører jeg på med ekstra væske og salt. Føler det hjelper.

Hjelper også om man ikke reiser seg så fort men til slutt så det ut som jeg var på et gamlehjem så prøver ikke tenke så mye på det.
Avatar

.

jan 5 2016 - 04:52
Takk for svar, men greia er at jeg har et godt kosthold med nok væske. Går heller ikke på medisiner. Blodsukker og -trykk har alltid vært fine. Jeg opplever slags følelse av sjangling, som om jeg skulle vært litt full. Dette oppstår når jeg reiser meg og vedvarer en god stund før det går over.
Avatar

Re

jan 28 2016 - 23:38
Faktisk for min del - så merker jeg det om jeg spiser mye proteiner og drikker kaffe -
Eksempel Typ kesam/yoghurt og kaffe til frokost - særlig etter en stund på den "dietten"
Og spess da om jeg har det til fler enn et måltid og drikker mer kaffe - da kommer det fortere.
Men føler av og til at angsten ellers er "bedre" med det kostholdet - så det å finne en balansegang (dette kan bare være tilfeldig med perioder/ og eller psykisk da..
Avatar

Tung i hodet/svimmelhet

feb 2 2016 - 14:48
Hei, jeg har følt meg svimmel i over 7 uker nå, og det er ikke snakk om at det blir bedre i et minutt engang og jeg vet ikke helt hva som er årsaken, jeg har vært hos legen 5 ganger og han vet ingenting om hva som egentlig feiler meg, jeg er hele tiden svimmel og har kraftig hodepine også har synet mitt blitt verre enn det var, jeg føler meg mer svimmel når jeg handler på en kjøpesenter. jeg trodde i starten at det var på grunn av virus i bihulene siden jeg har polypper i nesen, men legen mente at det ikke har noe med det å gjøre og det samme tenkte jeg også siden nå har det jo gått 7 uker og jeg har ikke blitt noe bedre føler meg bare verre enn det jeg var i starten.

Noen som vet hva det er eller ? eller har noen opplevd det før?
Avatar

Tung i hodet og svimmel her også

feb 2 2016 - 17:33
Jeg har også problemer med svimmelhet og er tung i hodet. Føles som et trykk spesielt ovrer nesa. Har vært til legen som ga meg medisiner mot bihulene. Men nå etter endt kur er det nesten det samme. Utrolig slitsomt og stressende å ha det sånn... Lurer alltid på om det er angst eller no anna...

Avatar

R

feb 3 2016 - 13:18
Jaa, jeg trodde også i starten at det var bihulebetennelse, men det visste seg at det ikke var det til slutt, jeg har vært svimmel i ca 7 uker nå og sliter veldig blir bare verre og verre, men det kan umulig være angst, hvor lenge har du vært svimmel reddhare ? og er du svimmel hele tiden eller bare noen ganger ?
Avatar

svimmel og rar i hodet

feb 3 2016 - 21:09
Men fikk du svar på hva det var da? Siden det ikke var bihulene?
Var hos legen igjen i dag da det har vedvart og fikk slimhinnedempende nesespray osv...så får vi se om det hjelper.
Legen mente svimmelheten hadde sammenheng med trykket i hodet. Og jeg har kjent på dette trykket som gradvis har bygget seg opp en stund også...

Jeg har vel vært svimmel i ca 4 uker. Ikke konstant og i veldig varierende grad. Det kommer og går...verst synes jeg det er når jeg ligger i senga og er svimmel bare jeg rører hodet (virker det som)....

Selv har jeg store problemer med å skille på hva som er angstrelatert og hva som er noe anna....det glir inn i hverandre alt sammen
Avatar

Hei

feb 3 2016 - 22:08
Har hatt trøbbel med svimmelhet.dere snakker om bihuler. Jeg fikk fjernet masse nesepolypper svimmelhet forsvant.

Svimmelhet også ved angst.ikke alltid like enkelt å vite hva årsaken er.
Avatar

Re

feb 4 2016 - 08:52
Reddhare Legen min vet ingenting enda , men han har henvist meg til en nese-øre-hals spesialist, jeg er svimmel, hele tiden det er ikke snakk om at det går et minutt med forbedring, du føler deg ihvertfall litt bedre så jeg mener også at din kan være bihulbetennelse eller angst.

Kvinne501 jeg har også nese polypper, men jeg vet ikke helt om det er de som gjør at jeg er svimmel hele tiden. Men hvordan følte du deg da når du var svimmel ?
Avatar

Hei

feb 4 2016 - 09:20
Ricardo
Så fint du skal til ønh.spes.
Trykk i bihuler og nese følte jeg i tillegg til svimmelhet.jeg fikk god hjelp av å fjerne polypper da jeg ikke hadde mye passasje i nesebor.som førte til dårlig pusting og søvn. Kan jo bli psykisk syk bare av det.utviklet også astma som er vanlig når enn har trøbbel med polypper.

Håper det ordner seg for dere
Avatar

Re

feb 4 2016 - 09:43
Så bra du skal til spesialist. Å være svimmel er ikke godt i det hele tatt.
Håper du kommer fort til og at de finner ut av det.

Det å hele tida gå å lure på hva som er problemet er jo heller ikke bra.
Avatar

Jeg er kurert!

feb 9 2016 - 01:06
Kanskje dags for en liten oppdatering: jeg er fri for svimmelheten! Gikk til kiropraktor med problemet og det viste seg at det skyldtes en forferdelig stiv rygg og nakke, som er og blir behandlet; jeg har ikke følt meg bedre på lang tid!
Avatar

Re

feb 9 2016 - 09:28
Så bra
Avatar

Re: Tung i hodet/svimmelhet

nov 3 2018 - 15:38
Hei, føler meg hjemme i dette innlegge? Hvordan går det med dere?
Til forsiden