Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trykk over brystet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trykk over brystet

feb 25 2019 - 14:30
Hei. Jeg håper noen kan dele sine erfaringer rundt dette temaet da dette fyrer opp angsten min betraktelig. Jeg begynte å føle meg mer og mer øm og stiv på en måte øverst i brystet, like over og rundt kragebeinet og oppover halsen og over puppene må en måte. Jeg hadde et voldsomt panikkanfall i går da jeg føler jeg ikke får puste og går og trekker pusten hele tiden. Spesielt når jeg går oppreist. Reiste til legevakten og tok ekg for noen dager siden, og den var normal men brystet har egentlig bare blitt verre. Føles ut som noen sitter øverst på brystet mitt. Jeg føler egentlig ikke det er tungt å puste men jeg blir veldig fort andpusten når jeg går oppreist. Føler jeg må trekke pusten hele tiden.
Noen som har noen erfaringer rundt dette eller noen tips til hva jeg kan gjøre? Noen som har slitt med stive muskler i halsen også?
Avatar

Trykk over brystet

feb 26 2019 - 11:25
Jeg kjenner meg igjen for panikkangst er kjempe skummelt.Det trykker på man tror det er noe med hjertet.Det suget gjennom hele kroppen og følelsen av at man blir kvalt.Du er mest sansynlig anspent i kroppen man kan bli anspent i hele kroppen og stivhet henger nok med.Jeg sliter med smerter i kroppen på grunn av mye angst.Det er jo vanlig. Med spenningshodepine,Du bør jo prate med fastlegen og høre dette med stive muskler slik at fastlegen ser hva du trenger.Håper det blir bedre.
Til forsiden