Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trykk i hodet, øresus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trykk i hodet, øresus

jan 2 2022 - 19:48
Hei. Jeg har vært syk siden september da jeg plutselig ble svimmel. Gikk og var svimmel/ør/tung i hodet i tillegg til øresus i 6-7 uker. Da begynte jeg å få problemer i hals/brystregionen som utartet seg som tungpustethet og klumpfølelse i halsen. Jeg ble selvfølgelig livredd og på det verste føltes det rett og slett som om noen stod og tok kvelertak på meg, i timesvis. (Svimmelheten forsvant nesten helt da dette andre "tok over") Har selvfølgelig vært flittig gjest hos legen og tatt masse prøver og tester, røntgen av lunger, vært på ultralyddiagnostikk, men de finner ingenting, vært hos kiropraktor. Venter nå på MR av hodet. Legen mener alt skyldes stram nakkemuskulator og påfølgende angst. Etter noen forferdelige uker med angst som også ga meg hjertebank og innvendig dirring i tillegg til disse pustevanskene, greide jeg etterhvert å tenke at det er angst og ikke noe farlig. Det jeg kjente i bryst/hals ble da bedre, men ikke helt borte. (Det kan også komme bare jeg blir litt stresset) Men nå har jeg fått et trykk i hodet i tillegg til den konstante og intense øresusen. I natt våknet jeg av dette trykket og høye øresusen. Fikk ikke sove igjen og tok turen til legevakta på morgenen. Ble jo redd.. Legen der mente det kunne skyldes bihuler. En annen ting jeg har er utmattelse ca annenhver dag. Greier da nesten ingenting, alt er tungt, selv den minste ting. Ligger da mye på sofaen og det er uvanlig for meg.. Er fortvilet, lei, sliten og bekymret over situasjonen og lurer på om det vil bli bedre eller ikke. Er jo livredd for spesielt kreft, har en tendens til å tenke det verste hele tiden..
Er det andre som har lignende symptomer som meg? Spesielt dette trykket i hodet som tilogmed kommer når jeg sover, lurer jeg på om andre har?
Beklager kjempelangt innlegg...
Avatar

hmmmmm

jan 2 2022 - 22:17
jeg tror det meste
kan kalles angst
jeg har selv hatt smerter
over alt i kroppen
takket være den bedritne angsten
akkurat smertene i hodet
kommer av andre årsaker
hos meg i alle fall
prøve å ta det roligst mulig
evt få beroligende
om fastlegen utelukker annet
Avatar

Re: Trykk i hodet, øresus

jan 3 2022 - 01:13
Hei. Jeg har også lignende problemer. Beste til meg er å gjøre noe som jeg liker.Kanskje du kan prøve å gå på tur, kanskje du har noe hobby som du kan gjøre. Prøv litt yoga, dette er supert til muskler. Jeg har veldig problem med angst, jeg gjører joga når jeg føler smerte på kroppen min. Kanskje det kan hjelpe også til deg.Jeg har også øresus, jeg prøve å ignorere og ikke tenke om dette, det hjelper.
Avatar

Re: Trykk i hodet, øresus

jan 3 2022 - 13:39
Takk for svar.
Ja, jeg prøver å gå ofte turer og gjør yoga noen ganger i uka. Det hjelper nok litt.
Men vanskelig å gjøre noe som helst de dagene man er helt utmattet og kroppen føles blytung.
Venter utålmodig på MR. Men gruer meg også, da det er helt forferdelig å ligge inni det røret..., må vel ta noe beroligende i forkant..
Avatar

Re: Trykk i hodet, øresus

jan 3 2022 - 15:35
Det alt vil gå over, jeg vet det er lett å si. Jeg også føler meg utmatet, hele tiden, jeg har ikke lyst til å gjøre noe, og det er vanskelig å ikke tenke om dette. Jeg har mye hodepine, hadde MR og alt er bra, håper du også har det bra. Jeg snakker med psykolog, det hjelper å forstå hva som skjer med meg. Og jeg vil prøve psykomotorisk fysioterapi.
Jeg snakker ikke veldig bra på norsk, men jeg håper du forstår meg. Alt blir bra :-) jeg sender varme tanker.
Avatar

Re: Trykk i hodet, øresus

jan 3 2022 - 16:46
Takk- håper virkelig mr ikke viser noe alvorlig.. Da kan jeg begynne å jobbe med meg selv og bekjempe angsten. Men må vite at alt er ok fysisk først.
Jeg skal også snakke med psykiatrisk sykepleier eller psykolog.
Takk for de varme tankene ❤ Håper du også blir bedre.
Til forsiden