Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trykk i hodet-angst/stress ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trykk i hodet-angst/stress ?

feb 26 2017 - 14:57
Jeg har i de siste dagene hatt mye trykk i hodet og er livredd for at det kan vær svulst.. har veldig helseangst!

Andre som har kjent på det? Vanskelig å forklare.. men hvis du bøyer deg og står lenge så kjenner du trykk i hodet, sånn er det hele tiden ellers. Og hvis jeg bøyer meg litt trykker det mye og smeller i hodet(vondt) kan det være angst??
Avatar

Noe lignende

feb 26 2017 - 17:10
Har hatt noe lignende, et trykk i bakhodet, hvor det også kjentes ut som om jeg fikk rykninger i hjernen. Var vanskelig å konsentrere meg når jeg skulle lese eller se nært på noe, kjente det enda mer da.
Avatar

Re: Trykk i hodet-angst/stress ?

feb 26 2017 - 17:50
Ubehagelig :/ kjenner det hele tiden.. vet ikke hvor jeg skal gjør av meg snart. Føler det er så mye trykk at hjernen sprenger snart :p er ikke spesielt vondt.. og er trøtt hele tiden :(
Avatar

blodtrykket

feb 26 2017 - 18:08
Ta en tur til legen og få sjekket blodtrykket. Høyt eller lavt blodtrykk kan jo gi symptomer.
Og be om en MR hvis blodtrykket er normalt.
Har selv kjent trykk i hodet ved lavtrykk vær. Har ikke noe med angst å gjøre for meg.
Avatar

Til krokus78

feb 26 2017 - 18:46
Ja skal gjør det.. uff:( håper ikke det er noe farlig.. har målt blodtrykket før når jeg har hatt sånn trykk og alltid hatt normalt blodtrykk..
Avatar

Hei Anxiety92

feb 26 2017 - 20:37
Slik du beskriver det med trykk i hodet og at det smeller når du står bøyd fremover, så høres dette ut som problemer med bihulene/bihulebetennelse :)
Ta en tur til legen du. Det er veldig vondt men lett å behandle men penicillin.
Avatar

Re: Trykk i hodet-angst/stress ?

mars 3 2017 - 16:32
Det trykket jeg kjenner er nesten som noen tar kvelertak på meg. Visst en prøver å holde rundt halsen så presser det oppover hodet, sånn er det hver dag :( er så redd for det er noe galt.. kan det bære stiv nakke? Eller bare angst?? Ingen som har hatt noe lignende?
Avatar

Re: Trykk i hodet-angst/stress ?

mars 5 2017 - 15:39
Stiv nakke kan også være en medvirkende faktor, har mye ubehag i nakke og i bakhodet, og i tillegg dette trykket. Nå har jeg ikke hatt det siden i fjor, gikk bort da jeg startet på effexor vel og merke.
Vet nøyaktig hvordan du har det, men prøv å ikke bekymre deg så mye om det.
Avatar

Re: Trykk i hodet-angst/stress ?

mars 22 2017 - 23:00
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Har nå vært medlem i denne gruppen i snart 2 år, og en av mine første poster her var angående trykk i hodet.
Vanskelig å forklare trykket, men kjenner meg igjen i det når du skriver dette med å holde rundt halsen. Trykket bygger seg på en måte opp.
Er ikke vondt, som i hodepine, men plutselig kan du få en enorm trykkfølelse, enten på sidene, en side, eller i hele hodet. Fikk i tillegg ofte øresus på ett øre, eller nedsatt hørsel på ett øre. Skikkelig ubehagelig, og eg ble vettskremt husker eg! Var sikker på eg hadde hjernesvulst, men etter 2 MR med ingen funn, måtte eg til slutt gå i meg selv. I dag er trykket helt borte. Får det tilbake innimellom, men nå klarer eg å roe meg ned med å tenke at dette bare er angst. Da går det ganske så fort over igjen!
Som en annen også skriver her, så kan du evt. sjekke opp med legen om det kan være bihulebetennelse, da det ofte gir liknende symptomer.
Angsten kan virkelig lage de mest skremmende symptomer!
Ønsker deg lykke til videre.
Avatar

Til lysglimt89

mars 25 2017 - 17:44
Åh?? Da er det ikke bare jeg... jeg har det akkurat nå. Det bygger seg opp sånn trykk i hele hode hele tiden.. eller det er borte i 10 sek så kommer det igjen og sånn fortsetter det. Er så skummelt! Har snakket med legen om hjernesvulst men hun vil ikke sende meg i CT pga stråling og pga jeg tok både CT og mr for 5 år siden ( hun sa jeg hadde sagt at jeg hadde trykk i hodet da og) men jeg kan jo fortsatt få hjernesvulst på 5 år!!! Off! Hater dette :(
Avatar

Re: Trykk i hodet-angst/stress ?

jan 4 2023 - 14:38
Reseptfri antidepressiva - https://tonzes.com/deprno.htm
Jeg har brukt Restilen i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Restilen helt fantastisk. Restilen sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.​​​​​​​
Til forsiden