Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trykk i brystet og smerte/stikk i siden +++

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trykk i brystet og smerte/stikk i siden +++

juni 29 2019 - 17:37
Hei
Har hatt angst tidligere. Hadde virus forkjølelse over lengre tid, der jeg ble bekymret for om det kunne være noe verre. Hosten gikk bort, men sitter igjen med trykk i brystet
Stikk/smerter i siden ( siden av bryst regionen)
Smerter i ledd, armer, ben og fingrer
Halsen snører seg av og til.
Hjertebank og høy puls på det verste.
Litt smerter av og til i lysk regionen.
Litt tung pust, og merker at jeg puster 'feil'
Null kondis eller lyst til fysisk aktivitet
Følt ved enkelte anledninger at jeg kobler ut/vil besvime,og blir nummen i benene.

Det merkelige her er at smerten/stikkingen forflytter seg. Ingen dager er like, men trykket i brystet er nesten der hele tiden.

Brukte sobril en liten periode, følte det hjalp litt. Startet med cipralex for 2 dager siden.10mg.

Problemet mitt nå er at jeg ikke klarer å la være å tenke på sykdommer, og at det ikke er angst. Spesielt mellom legebesøkene, når jeg venter på om han finner noe på blodprøvene..
Utrolig nok sover jeg ganske godt.

Høres det kjent ut??
Googler nesten hele tiden symptomer på sykdommer, selv om jeg vet at det ikke er lurt....

Se opp for stavefeil
Avatar

Hei

juni 29 2019 - 17:52
Kenneth det høres ut som angst dette her og med tanke at sobril hjalp litt så tenker jeg mer også på dette med angst.Angsten vår er så fysisk at det kan være skremmende og på tanken at det forflytter seg så er det også typisk.jeg anbefaler deg hvis du starter å tenke andre sykdommer så dra til fastlege så legen ser det men sier legen dette er psykisk så bør du få riktig hjelp i forhold til det psykiske for googling gjør alt mye verre ikke gjør den feilen der for til slutt kan du havne med helseangst og bli helt desperat sjekke alt mulig hele tida for hver lille el store symptom.du bør bestille time hos fastlege og sjekke dette og når du får svar roe deg med det og heller tenke hva slags hjelp du kan få for det psykiske.for smerter i kroppen når man har angst er fælt og det er slitsomt å ha det vondt hele tida for angst er også fysisk.men da går hjelpen på hvordan takle det psykiske og ikke at du skal slite deg ut med alle disse helseangst problemene som flere er opptatt av og hele tida skal sjekke alt for de er så bestemte at her må det være det ene etter det andre verste.Angst er alvorlig og smerter i kroppen ting setter seg fast i kroppen.Sjekk med fastlegen først også kan dere tenke fremover planen hva slags hjelp du trenger.
Avatar

Takker

juni 29 2019 - 18:24
Ja det er ganske slitsomt i lengden. Satser på at tablettene hjelper litt snart, men må vel være tålmodig.
Blir fulgt opp av bedriftslegen nå, mye bedre en fastlegen. Å få en time som faktisk er en hel time,er luksus som vi bare kan glemme hos fastlegen.
Avatar

Hei!

juni 30 2019 - 23:12
Kjenner meg igjen i mye av det du skriver! Jeg har for tiden smerter i brystmuskelen(selvfølgelig venstre side). Dette er smerter jeg aldri har kjent før. Det begynte med stikkinger under armen på siden av brystet. Ble jo selvfølgelig redd for hjertet, men det roet seg litt. Tenkte at hjerteinfarkt gjør vondere. Nå har det flyttet seg nærmere nippelen. Unnskyld ordbruket..
Det svir og gjør vondt i muskelen fra armen og ned mot venstre bryst. Dette er nok spenninger som har tatt litt over her..

Det er helt sykt å kjenne hvordan angst faktisk virker inn fysisk. Adrenalin, høy puls, føles av svimmelhet og redd for å besvime. Har hatt masse forskjellige ting. Det begynte klassisk med vondt i brystet, opp i halsen og ut i armen.

Men det som jeg også blir litt stresset over er at jeg alltid leser om søvnvansker ved angst. Det har ikke jeg! Det er det beste som er! Laget et innlegg her om det, men ingen svarte. Så godt å lese at det ikke bare er meg som sover godt selv med angst.. legen sier det er en veldig god gave. Hehe

Min erfaring er når jeg googler så legger jeg alltid til angst bakerst. Da føler jeg at jeg kommer helt riktig. Det er ikke godt å google på sykdommer dessverre.

Håper tiden fremover blir god. Lykke til! Alt er mulig!
Avatar

Denne var fin

juni 30 2019 - 23:19
Denne er fra et annet innlegg her inne og jeg bet meg tak i den.

‘’Prøv å sette deg selv i fører- setet. Hjernen som er årevis angrepet av angst vil gjerne repetere tanker fra dagen igår og dagen før det igjen. Angst og depresjon gjør at hjernen blir fysisk skadet og vil gå på autopilot for det er trygt og kjent. Men det ER mulig å bryte sirkelen. ‘’
Til forsiden