Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Truxal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Truxal

okt 9 2019 - 23:38
Noen her med erfaringer med truxal og har dere vært fornøyd.har brukt dem før og da hjalp de men skal starte med dem nå så jeg lurer på om dere har erfaringer med truxal og var dere fornøyd med de?
Avatar

Truxal

okt 10 2019 - 00:37
Har brukt dem for søvn, bruker seroquel nå som har ganske lik effekt. Blir litt tåkete i hode og trøtt dagen etterpå men annet en det funker de fint. Men syns ikke det hadde så god effekt på angst..
Avatar

Ok

okt 10 2019 - 02:07
Men brukte du de hver dag? Jeg har også brukt seroqel men jeg syns ikke de hjalp meg noe særlig men den gangen jeg brukte truxal følte jeg de hjalp litt.men jeg bruker ellers stesolid og det er de jeg har vært kjempe fornøyd med.
Avatar

Re: Truxal

okt 10 2019 - 12:09
Jeg brukte truxal fast en lang periode. For meg hjalp de mot angsten. Tok de verste toppene. Følte jeg ble pakket inn i et godt varmt teppe og det trengte jeg så veldig når angsten herjet.

Ulempen, og grunnen til at jeg har seponert truxal er at jeg ble fryktelig sløv. Merket det ikke så godt selv men fikk mye kommentarer på det.
Avatar

Truxal

okt 10 2019 - 19:35
Jeg brukte dem hver kveld før jeg skulle legge meg. Nå bruker jeg 200 mg seroquel.

Har også brukt Diazepam og Xanor som er ekstremt vanedannende, de hjelper veldig på angsten men er helt JÆVLIG og slutte med. Tror jeg brukte 6-7 måneder meg for å komme meg helt av Xanor. Det er faktisk verre å komme seg av de en det er med heroin. Så man skal være veldig forsiktig med benzodiazepiner!
Avatar

Hei

okt 10 2019 - 20:22
Jeg vet mange har opplevd det med å være sløv føle seg slik.den har hjulpet meg før truxal derfor jeg lurte på.stesolid hadde jeg aldri klart meg uten men lostboy enig med deg de medisinene som er avhengighetsskapende vanskelig å slutte med dem.stesolid er også slik men heg bruker dem når jeg trenger dem mest når det er på sitt verste.
Til forsiden