Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Truxal?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Truxal?

mai 18 2016 - 20:03
Noen som har erfaring med å ta truxal for angst? Erfaringer?

Jeg skal ta den 3 ganger daglig og den er såvidt jeg forstår det en førstegen antipsykotika, har bare tatt andre gen før så jeg er interessert i folks erfaringer. Tok en tidligere i dag og så langt har jeg ikke merket så mye, litt tung i kroppen bare.
Avatar

Re: Truxal?

mai 19 2016 - 21:24
Har ikke så gode erfaringer med den. Ja, den demper angst og er lite vanedannende sammenlignet med b-prep. Men du blir tung, trøtt og sliten. I tillegg er det mange som opplever ekle drømmer og mareritt. Selvfølgelig trenger ikke dette skje med deg, men vit at det kan være forklaringen hvis noe virker litt rart.
Ellers er jeg enig med forrige innlegg. Prøv deg frem. Ikke begynn med full dose om du ikke absolutt trenger det. Bivirkningene på slike medisiner kan av og til være litt kjipe.
Avatar

Ikke så gode erfaringer her heller

mars 28 2018 - 11:45
Hei hei,

Jeg tror hver eneste person har forskjellige opplevelser, og det viktigste er at du får den hjelpen du trenger. Den roen og søvnen du trenger osv.

For meg er Truxal ikke helt OK. Ble sløv, men den dempet ikke angsten.

Håper den fungerer for deg!

Avatar

Re: Truxal?

juli 2 2023 - 15:35
Reseptfri antidepressiva - https://tonzes.com/deprno.htm Jeg har brukt Restilen i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Restilen helt fantastisk. Restilen sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.​​​​​​​
Til forsiden