Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trøtthet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trøtthet

okt 1 2013 - 10:59
Hei igjen.
Har gått på cipralex (eller billigvarianten) i ett år og da fungere veldig fint på angsten, tok tid før eg fekk full effekt men når eg gjekk opp til 15 mg kom effekten.
Da eg lurer på er om andre blir trøtt av å gå på desse tbl, eg er mykje trøttare enn før, kan godt kvile ein time på dagen og likevel sove om natta.
Er uføretrygda pga av ein revmatisme sjukdom så eg kan sove litt om dagen og vil ikkje slutte med medisinen enda da eg går til psykomotorisk behandling og treng medisin for da som dukke opp pga av behandlinga.
Blir glad om andre kan skrive koss dei føler seg som har gått lenge på desse medisinene. Treng ikkje råd som slutt med eingong.
Mvh Anna Sofia
Avatar

hei

okt 1 2013 - 13:55
har gått på cipralex siden juli ,er opp i 20 mg steg fra 15 til 20 mg forige uke , er mye trøttere en vanlig ja ,merker jeg. hvor lenge tok det før cipralexen virkert hos deg?
Avatar

Hei

okt 1 2013 - 14:22
Begynte på 10 mg i slutten av august i fjor(hadde egentlig gått forlenge uten ), nekta å auke opp(fryktelig sta ), men i slutten avdesember auka eg opp til 15 og då kom bedringa fort. Og når eg kom ut i februar forsto eg sjøl at effekten var topp og har vore fin etterpå. Har hatt lite eller ingen bivirkninger, kun litt i starten. Men slit med denne trøttheten.
Legen min meiner eg skal gå på dei ei stund, tar jevnlig blodprøver for å sjekke at eg ligg innenfor anbefalt dose.
Hadde deprsjon et halvt år før angsten kom og hadde nok klart å unngå den hvis eg hadde begynt på medisin før. Men men er ein sta så er ein sta :-)

Mvh Anna Sofia
Avatar

ok:)

okt 1 2013 - 23:02
Så tok litt tid før du merket god effekt alså , har kansje merket litt selv men føler det ikke er optimalt enda , veldi mye berg å dalbane her.Men merker jeg er trøttere en vanlig så en siesta gjør godt=)
Avatar

Ja

okt 1 2013 - 23:45
Da er viktig å ikkje miste motet å slutte med medisinen, tar ei stund før du føler deg bra. Og ei stund før du tør stole på du er bra. Gjekk liksom ei stund og kjente etter om angsten kom tilbake, men når effekten var der så kom ikkje angsten. Så hold ut og stol på deg sjøl og på at den virke.
Ønsker deg masse lykke til, herlig når angst taket slipper og du kjenner at du er rolig og at tankekjøret gir deg fred. Har da heilt topp no og nyter kvar dag. Og eg slutter ikkje med medisinen før legen min anbefaler da. Slutt aldri på egenhånd.

Klem Anna Sofia
Til forsiden