Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trist

april 9 2020 - 15:36
Jeg føler meg ganske dårlig.vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.orker ingenting.hva er vitsen med å stå opp.ingen trenger meg uansett.jeg er ubrukelig.alt rakner sammen.i natt var jeg nære på å ta alle tablettene mine.ingen trenger meg uansett.jeg er sliten av angst og kaos og hode mitt er fullt av tankekjør.jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg egentlig.går i veggene
Avatar

Hei mrsfreak1983

april 10 2020 - 10:49
Ååå det er så vondt å stå midt oppi disse følelsene her. En blir helt overveldet! Jeg er veldig for å "bøtte". Bare få ut alle tanker og følelser. Det er derfor denne siden er så fin. Ved å "bøtte" kan du antagelig hjelpe andre også slik at vi ikke føler oss så ensomme med det vi føler. Jeg vil gjerne skrive med deg her.
Klem, klem!
Avatar

Hei usikker

april 10 2020 - 17:50
Det er så tøft å gå med slike tanker.godt å få det ut her.alt er kaos og den ensomheten jeg føler ellers i året blir så forsterket i disse tider nå.alt blir sterkere og enda mer nært.det blir så utrolig mer påtrengende.ingen trenger meg.tenker ofte de klarer seg uten meg.livet går videre for alle.
Avatar

huff da

april 13 2020 - 03:14
mrs freak
du har det ikke godt
du må ikke føle
at ingen trenger deg
jeg er sikker på
om jeg spør familie
eller venner
ville de sagt noe helt annet
du har verdi
bare ved å være deg ;)
Til forsiden