Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tretthet og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tretthet og angst

juli 2 2013 - 18:19
Nå har jeg gjespet nonstop i 4-5 dager snart og jeg føler meg så trett, klarte ikke dy meg så jeg søkte såklart på nettet på hva årsaken til all denne gjespingen kunne være, og da poppet det med en gang opp ''hjertesykdom''
noen andre som har gjespet lenge som kan roe meg ned eller burde jeg dra til legen?
Avatar

Samme erfaring

juli 2 2013 - 18:40
Det henger sammen, angst og gjesping. Det har med pusten å gjøre, en slags refleks, som mangel på å puste riktig. Jeg fikk dette forklart hos psykiater en gang. Angst er slitsomt så en føler seg jo trett også.
Avatar

Hei!

juli 4 2013 - 23:03
Den gjespingen der kjenner jeg altfor godt til! For meg var det en sånn altoppslukende greie som var på sitt verste tidligere i vår, hvor jeg følte at jeg aldri fikk nok luft i lungene. Når jeg først begynte med denne gjespingen, så ballet det bare på seg. Jeg måtte gjennom mange samtaler med fagfolk for å til slutt bare innse at dette lå oppi hodet mitt.. jeg begynte så smått å forsøke å bryte "tvangstanken" om å måtte gjespe slik at jeg fikk nok luft, og følte vel ikke at jeg klarte å bryte tanken når jeg prøvde. Men det viste seg at det var nok det å bare innstille hodet på at "denne gjespingen er vel strengt talt unødvendig, og den gidder jeg ikke": I dag gjesper jeg NESTEN kun når jeg er trøtt. Man må ta tak i seg selv og føre tankene mot riktig retning noen ganger tror jeg.. :)
Avatar

Blir utrulig trøtt av angst ja

juli 5 2013 - 15:42
en energityv , sliter utrulig selv på jobb går å gjesper å surrer rundt når angstkicket er det. Jeg føler hverfall som jeg våkner trøtt å håper arbeidsdagen er over slik jeg får ta en siesta
Til forsiden