Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger hjelp nå!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger hjelp nå!!

des 15 2020 - 04:39
Hei.

Visste ikke hvor jeg skulle skrive, men måtte få dette ut et sted. Jeg sliter så utrolig mye nå og klarer ikke fortsette. Det føles bare helt håpløst og jeg er så full av angst, panikk og depresjon at det er helt uutholdelig. Jeg har hatt det stort sett hele livet, men for ett år siden fikk jeg diagnosen panikklidelse med agorafobi og siden har livet mitt falt sammen. Jeg har hele natten skrevet selvmordsbrev til moren min og jeg knakk helt sammen og har grått meg tom og hatt helt panikk. Jeg klarer virkelig ikke mer, fordi dette går det ikke an å stå i. Jeg har i tillegg fått grusomme tvangstanker og katastrofetanker det siste året som gjør meg mentalt utmattet. Jeg har vært hos psykologer, behandlinger på DPS, prøvd medisiner men det går ikke. Jeg kan aldri bli kvitt dette. Psyken min er helt ødelagt. Hjelp meg vær så snill. Hvordan skal jeg klare dette? Hvordan skal jeg stå i dette? Jeg lever bare for familien min.
Avatar

Re: Trenger hjelp nå!!

des 15 2020 - 08:02
Hei panikkangst97. Jeg ser at du har det vanskelig nå og vi ønsker gjerne å prate med deg. Du kan kontakte oss døgnet rundt på Hjelpetelefonen 116 123 eller du kan skrive til oss på Sidetmedord.no
Til forsiden