Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger hjelp

juni 27 2021 - 11:24
Jeg er ny her og dette er et forsøk på å beskrive min situasjon.

Jeg bor alene, er singel og bortsett fra de fire timene jeg er på jobb hver dag er jeg alene. Det siste halve året nesten bare hjemme pga nedstengingen. Jeg har veldig få venner og et lite sosialt liv.
De siste ukene har alt blitt verre. Jeg har vært her før, verden raser sammen. Tiden står stille; min gamle «venn» Angst er på besøk igjen. Lammende og nådeløs. Den kommer og går i bølger. En brennende følelse i magen. Klarer ikke å slappe av, får ikke hvile.
Angsten gjør meg desperat og jeg ser etter en utvei. Selvmordstanker stadig oftere. Jeg tror ikke det er mulig å føle seg mer aleine enn dette. Alt virker meningsløst. En tomhetsfølelse som er umulig å beskrive.
Avatar

Re: Trenger hjelp

juni 27 2021 - 12:04
Hei Lillestore Bjørn

Selvom du kanskje har gjort det før, så er det viktig å ha god dialog med fastlege og event. behandler/e. Om du ikke er i fast dialog med noen, så kan fastlegen være god hjelp. Bestill hastetime og kom inn i morgen. Fortell hvordan du har det.
Det er ett skritt i riktig retning, etter min erfaring. Selvom det ikke løser noe, så vil det kanskje lette litt på trykket av egne tanker i hodet.

Utenom det, i dag, gå en tur ut, kjøp deg en kaffe eller noe og sett deg nært mennesker. Ta inn lyder, lukter. Ta deg en varm dusj før sengetid. Spis noe som er godt for deg. Legg deg tidlig, prøv, og ring legen i morgen.

I feel you. Klem
Avatar

Re: Trenger hjelp

juni 27 2021 - 12:42
Til grønnkjole: takk for gode ord. Jeg kom til å trykke på «Varsle», aner ikke hvorfor. Ikke meningen. Er litt i tåka i dag. Beklager
Avatar

Re: Trenger hjelp

juli 3 2021 - 09:47
Jeg har fått time på DPS og er usikker på hva jeg skal be om. Kan de hjelpe med å få et opphold på Modum?
Avatar

Hmm

juli 3 2021 - 16:41
Hvis du skal time samtale bør du jo vite hva du sliter med noe må du jo vite da du skal til dit samtale da har jo fastlege skrevet noe på en måte.Å be om modumbad når du er på starten høres litt mye ut da meningen er du skal få hjelp av dps.Det med Modum du må ha en behandler å komme tilbàke til etter behandling og du vet jo ikke tida på dps.jeg går hos psykolog i mange år og blir jeg sendt dit så har jeg han å komme tilbake til for man må ha dét.Har du gått på dps før?
Avatar

Re: Trenger hjelp

juli 3 2021 - 18:11
@mrsfreak1983; har erfaring fra et annet DPS, der var det gruppebehandling. Hva fastlegen har skrevet vet jeg ikke.
Til forsiden