Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Traumatisk hendelse -> førte til angst...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Traumatisk hendelse -> førte til angst...

des 11 2019 - 19:43
I går fikk jeg meg en allergisk reaksjon, så jeg ble henta av ambulansen og innlagt på sykehuset. Nå er jeg kommet hjem igjen, men jeg klarer ikke å la være å tenke på det som skjedde. Da jeg merket at jeg hadde fått meg en allergisk reaksjon, ble jeg også rammet av tidenes mest intense panikkanfall, så det gjorde det ikke noe bedre. Jeg har alltid slitt med helseangst ol, og etter at dette skjedde, er jeg livredd. Får bilder i hodet av det som skjedde, og tankene surrer. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Denne traumatiske hendelsen har gjort angsten min så mye verre, og jeg tør faktisk ikke å forlate sofaen, eller legge fra meg telefonen akkurat nå. Måtte bare få ut litt tanker.
Avatar

Skremmende

des 11 2019 - 20:15
Har hatt helseangst selv. Har alltid tenkt at det måtte være veldig skremmende å ha en sånn type allergi, hvor bare et fnugg er for mye.
Avatar

altså

des 15 2019 - 01:16
det eneste sikre
er det usikre
det er liksom livet
men fy forstår jævelskapen
for angsten er ikke logisk
og den kan være djevelen selv
særlig når den setter seg
vit at jeg tenker på deg
bibelen sier
hver dag har nok med sin egen plage
Til forsiden