Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tørre å gå på date

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tørre å gå på date

juni 24 2021 - 14:45
Jeg vil gjerne høre fra noen som er store og sliter med selvbilde. Og hvordan de tørr å møte nye mennesker? Kanskje særlig dating..
Jeg vil gå på dates, jeg vil treffe mange nye mennesker. Men frykten for avvisning er ENORM.. mest pga utseende/vekt men også avslag av all slags grunner er for skummelt.

Når jeg selv blar på feks match.no så er det jo mange jeg ikke vil på date med. Uten at jeg tenker at de er dårlig mennesker. -de bare passer ikke for meg..
Men jeg klarer lissom ikke å føle at det gjelder meg også. Jeg vil jo helst at alle skal like meg.. eheeh. Hvordan kommer jeg meg vekk fra det og unngår å gå heeeelt i kjelleren av et avslag.. eller i det hele tatt å tørre å ta risikoen for avslag??
Avatar

Re: Tørre å gå på date

juni 24 2021 - 16:51
Det høres ut som din frykt er å ikke bli sett som attraktiv. Naturlig nok, for det er vel det vi frykter i dating. Du er selvreflektert og ser at ikke alle er for deg, men at du ikke ser dem som dårlige mennesker for det. Men for en avvist er det neppe noen trøst at vedkommende ikke er "dårlig menneske".

Derfor vet du vel innerst inne det alle vet innerst inne med dating. Det er blodig urettferdig, og man må rett og slett tåle masse avvisning hvis man ikke stiller høyt med attraktivitet. Det kan gå på psykiske problemer, fysiske problemer eller utseende.
Avatar

Hei!

juni 25 2021 - 13:45
Jeg føler det som deg. Legg meg gjerne til så kan vi melde litt å dele erfaringer :)
Til forsiden