Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tørr ikke ta Covid vaksinen….

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Betydning Personangrep

sep 6 2021 - 12:32
Betydning Personangrep
Hva betyr Personangrep? Her finner du 2 betydninger av ordet Personangrep.

1- Personangrep
Ad hominem-argument eller personangrep (latin argumentum ad hominem, «argument mot mennesket») er en tankefeil der en søker å tilbakevise et argument ved å gå til angrep på den personen eller o [..]

2-Personangrep
er å gå til personlig angrep på budbringeren fremfor å konsentrere seg om budskapet. Personangrep blir ansett som lite konstruktivt og er et element som ødelegger diskusjoner og er derfor ikke tillatt på forumet. Opplever man personangrep så oppfordres man til å rapportere slik at en moderator kan fjerne det. Man skal ikke svare på persona [..]

Hilsen Administrator.
Avatar

en generell påminnelse

sep 6 2021 - 13:29
,..om vanlig folkeskikk, samt det å være enige om å være uenige.

Hilsen Administrator.
Avatar

Admin

sep 6 2021 - 13:49
Hva er vanlig folkeskikk i et flerkulturelt og liberalt samfunn? Får jeg den store folkeskikk-diskusjonen min nå?
Avatar

folkeskikk,..:)

sep 6 2021 - 14:01
Vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg.
Hilsen Administrasjon, og en fortsatt best mulig mandag.
Avatar

Vertinne

okt 7 2021 - 15:40
Hei trådstarter.

Jeg jobber som vaksinevertinne og som rådgiver på Koronatelefonen. Du er ikke alene om å ha betenkeligheter rundt denne vaksinen. Jeg snakker med ganske mange personer som har sterk angst knyttet til vaksinen. Noen velger å trosse angsten og ta vaksinen. Andre velger å ikke ta den. Felles for alle er at det er deres valg. Din kropp er din kropp og det er ingen som kan tvinge deg til å gjøre noe med den som du ikke vil. Og ditt valg skal respekteres av alle. Det er foreløpig helt frivillig å ta vaksinen her i Norge og så lenge det ikke er kriminelt å ikke ta den, kan du være trygg i den avgjørelsen du eventuelt tar.

Det er også viktig å huske på at massevaksinering av befolkningen også gir beskyttelse til de av befolkningen som ikke kan/vil vaksinere seg. Og det er helt og holdent hver enkelt persons valg hva de vil gjøre. Det er ingen som er bedre eller dårligere mennesker enn andre bare fordi de har tatt en avgjørelse for seg selv.
Til forsiden