Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tørr ikke ta Covid vaksinen….

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

en generell påminnelse

sep 6 2021 - 13:29
,..om vanlig folkeskikk, samt det å være enige om å være uenige.

Hilsen Administrator.
Avatar

Admin

sep 6 2021 - 13:49
Hva er vanlig folkeskikk i et flerkulturelt og liberalt samfunn? Får jeg den store folkeskikk-diskusjonen min nå?
Avatar

folkeskikk,..:)

sep 6 2021 - 14:01
Vær mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg.
Hilsen Administrasjon, og en fortsatt best mulig mandag.
Avatar

Vertinne

okt 7 2021 - 15:40
Hei trådstarter.

Jeg jobber som vaksinevertinne og som rådgiver på Koronatelefonen. Du er ikke alene om å ha betenkeligheter rundt denne vaksinen. Jeg snakker med ganske mange personer som har sterk angst knyttet til vaksinen. Noen velger å trosse angsten og ta vaksinen. Andre velger å ikke ta den. Felles for alle er at det er deres valg. Din kropp er din kropp og det er ingen som kan tvinge deg til å gjøre noe med den som du ikke vil. Og ditt valg skal respekteres av alle. Det er foreløpig helt frivillig å ta vaksinen her i Norge og så lenge det ikke er kriminelt å ikke ta den, kan du være trygg i den avgjørelsen du eventuelt tar.

Det er også viktig å huske på at massevaksinering av befolkningen også gir beskyttelse til de av befolkningen som ikke kan/vil vaksinere seg. Og det er helt og holdent hver enkelt persons valg hva de vil gjøre. Det er ingen som er bedre eller dårligere mennesker enn andre bare fordi de har tatt en avgjørelse for seg selv.
Til forsiden