Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tips om spesialist på angst / kognitiv terapi for ungdom i Rogaland?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tips om spesialist på angst / kognitiv terapi for ungdom i Rogaland?

sep 19 2020 - 10:05
Min datter på 14 år sliter med mye helseangst, sosial angst og generalisert angst. Dette er noe som har kommet og gått i ulike former gjennom hele livet hennes. Hun har vært gjennom to runder hos BUP tidligere og har nå (etter 6 måneders venting) kommet til et lavterksel tilbud hos familiekontoret. Uheldigvis ble hun avvist av BUP i denne runden. Hun har lite framgang og får ikke noen god hjelp om verktøy som kan bearbeide og lindre angsten. Har derfor kommet fram til at hun må komme til en privatpraktiserende psykolog med spesialisering i angst hos barn og unge. Vi bor i Stavanger så det bør helst være noen lokalt. Noen som har noen tips, aller helst noen som dere har erfaring med selv?
Avatar

Re: Tips om spesialist på angst / kognitiv terapi for ungdom i Rogaland?

sep 21 2020 - 22:04
Ikke i Stavanger dessverre, men de fleste psykologer har en presentasjon av hvilken bakgrunn de har på siden sin. Anbefaler deg å se etter en som har barn og ungdom som interessefelt, og som også har jobbet med det tidligere. Det er viktigere enn angst-biten, for angst er uansett en så viktig del av psykologenes praksis. Det er de kjent med.
Lykke til. :)
Til forsiden