Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tinnitus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tinnitus

sep 19 2021 - 15:11
De siste 3 ukene har jeg vært ekstremt sliten, trøtt og hatt mye angst. Kroppen føles helt kaputt. Mye har skjedd ift oppussing hjemme og sykdom i familien.
Forrige kvelden merka jeg plutselig en intens piping i øra, spesielt i det ene øret. Det er mest irriterende og ubehagelig når jeg skal sove. Kan det være tinnitus…? Noen andre som har opplevd det i dårlige perioder?
Avatar

Hei!

sep 21 2021 - 21:31
Ja eg har hatt det siden eg ble gravid. Følte det var mye stress og ubalanse i kroppen. Var på øre klinikk å sjekke men det var ikje noe. Fekk forslags å ikje ta fokus på det lyden. Det kan skje noen ganger med øresus men det skal bli mindre og mindre etterhvert. Det hørte så ekstrem da eg var i stillhet og tok fokus på det. Ellers hørte ikje noe særlig da eg var ute eller hørte på musikk.
Avatar

:)

sep 21 2021 - 21:33
Eg hadde det vanskelig å sove og. Men eg prøvd å ta fokus i pusten min isteden. Pust dypt inn og ut, gjorde det flere ganger til eg sovnet.
Avatar

pssssst

sep 21 2021 - 22:25
jeg har også
periodevis øresus
merker det ekstra
i dårlige perioder
det eneste rådet mitt
er å avlede det du kan
altså flytte fokuset
sette på en god film
whatever liksom
for meg funker pc ;)
Til forsiden