Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tilbakeslag.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tilbakeslag.

juli 5 2013 - 21:23
I dag så faktisk greide min fastlege og sette meg tilbake noe hakk :(
Var til min faste samtale med han og innledningsvis så gikk det greit heilt til han spurte om hvordan det går.?

Jeg forklarte at litt sånn opp og ned men det som bekymra meg mest er disse ekstraslagene som kommer daglig og av og til noe lett
u-rytme i hjerte men jeg understreket for han at det er vell slikt at vi som sliter med angst merker dette bedre og at andre faktorer spiller inn her som trigger hjerte.

Så kommer han med en uttalelse om dette som setter meg tilbake noe og jeg blir handlingslammet og masse masse negative tanker.

Han sier " det er jo ikke sikkert at det er angsten som skyldes dette "
så begynner han og prate om en pasient, 70 års kvinne som har arytmie og må bruke blodfortynnende for og ikke daue ( dø )
Dette gikk så inn i mine angsttanker at jeg blei satt totalt ut og som nevnt satt tilbake..:(

Jeg har prøvd selv nå over en periode og gjøre ting som tidligere for meg var forbundet med frykt, dette for og overbevise meg selv om at jeg har et friskt hjerte, nå greide han faktisk og bryte noe ned her :(

Angrer sterkt på at jeg gikk til han i dag, nå er han gått på ferie og håper han koser seg skikkelig !!!!!! fy f-- :(
Avatar

Så tragisk

juli 5 2013 - 22:52
Tragisk å høre, å få en sånn beskjed må være helt jævlig. Må ha satt en støkk i sjela. Sist jeg var på legevakta og en lege kjekka meg angående brystsmertene mine så sa jeg at det føles muskulert. Han klemte på punkter men fikk ikke frem smerter. Så han sa det er ikke sikkert det er muskler da, og skrev "ikke mistenkt ustabil angina" på papirene. Satt meg helt ut alt sammen, nesten som jeg ikke er dårlig nok fra før av. Og når fastlegen min har sagt hele tiden at det ikke feiler noe med hjertet mitt, samt psykriatern jeg har vært hos. Satt meg helt ut, og da kommer tankene"om hva om jeg virkelig har noe feil med hjertet""har jeg angina som 27åring?" osv osv.

Svar som, "er sannsynlig nok angst", er også ikke helt betryggende når en føler seg så dårlig.

Håper du biter tenna sammen og tenker at nå har du hørt så mange ganger at det er angst så han legen må ha bomma helt. DU er forresten en god samtalepartner i denne angst verden :-)

Avatar

Hei

juli 5 2013 - 23:08
ville bare skrive noen ord til deg
jeg t er ikke noe lege men sånn jeg har forstått legen så kan de aldri garanter att man er 100 prosent frisk . Men er enig med att det var ikke så veldig klokt sak av han . Regner med att du har fått undersøkt hjerte ditt . Og du kan også be om å få en annen lege til og undersøke deg så du kan få litt ro i kroppen din .
Vi med angst vi er flinke til å skanne kroppen våres å vi får med oss de alle signalene i kroppen vår så det er ikke så unormalt att du kan få med deg unormale ting med hjerte som ikke trenger å være farlig .
Men som sakt en lege kan ikke garanter att man er hundre prosent frisk å er han usikker så kan de komme med sånne dumme ting å si .
Men regner med att han tar og undersøker deg ordentlig da eller så får du ringe lege kontoret å si att du vill komme til en annen lege så du får ro i kroppen din . Håper att du får ro .
Avatar

Tilbakeslag.

juli 6 2013 - 15:35
Hei

Takk for at dere tok tid til og kommentere mitt innleg og fortvilelse.
Til mann1986 takk for din tilbakemelding om samtalepartner vedr angsten, jo det er godt og ha noen og dele negative og bekymringstanker med når man først er kommet i en slik vanskelig situasjon som dette med angsten, den er tung og vanskelig.:/

Til utslitt76
Enig det er ikke alltid lett for legene og garantere noe, når det gjelder meg og om jeg er utredet så har jeg vell vært igjennom det meste av undersøkelser vedr hjerte og alt er diagnosert som normalt og ikke patalogiske funn som viser noe galt :)

Problemet er at man ikke greier og skjønne det, problemet ligger vell i det at man er styrt psykisk av angsten og har mann helseangst / dødsangst så er det disse tankene man må jobbe med.
Det gjør det ikke lettere og prøve og jobbe med dette når du har en lege som sitter og tror han er i det ironoiske hjørne og i feriemodus når han kaster ut slike kommentarer som nevnt tidligere, nettopp da setter han prosesser i gang oss en som sliter med denne angsten, det er så lite igjennomtenkt for sin pasient at det finnes ikke ord for dette.
Han ødela mye for meg der og da men jeg skal etter beste evne prøve og ignorere kommentarene hannes som jeg velger og kalle uprofesjonelt.
Jeg ser frem til han kommer fra ferie da skal jeg ta dette opp med han og forventer en legeforklaring............
Til forsiden