Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tilbake slag igjen:(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tilbake slag igjen:(

juli 15 2013 - 14:15
Da var det på an igjen. Denne gangen satt det igang smerter som drar seg fra midt inni ryggen et sted og liksom rett gjennom kroppen og til brystet. Ikke skikkelig smerte heller, mer som dragning eller noe sånt. Blir redd for hjerte med en gang. Kjente på pulsen da men den virker helt uberørt av dragningene. Kommer i små trekk liksom. Vanskelig å forklare. Klare ikke å fortelle hjerna mi at det er ryggen som spiller meg et puss. Mye plaget med muskel spenninger og låsninger i bryst rygg. Til slutt tok jeg en sobril og reiste hjem fra jobb:( ga seg etterhvert som sobrilen begynte å virke. Da tenker jeg at det umulig kan være noe med hjerte men muskulært siden sobril virker beroligende. Den ville vel ikke akkurat hjulpet hvis noe var galt med hjerte mitt? Har tatt mange ekger opp gjennom tia uten noe utslag. Tok arbeids ekg og ultralyd av hjerte i oktober, har lavt kolesterol og supert blodtrykk, spiser skikkelig sunt, trimmer litt for lite og røyker. Men det er det eneste jeg gjør som kan utgjør noe for hjertet mitt. Skit lei av hodet som lever sitt eget liv, ja av ryggen også. I tillegg rykker det i muskler i lår og legger. Fint hvis noen forteller om sine opplevelser. Har liksom fått noen lunde orden på panikk anfallene mine:) har akseptert dem og har nå kun små anfall som er over på noen minutter. Men da er det akkurat som kroppen måtte finne på noe nytt...
Avatar

Kjenner igjen :)

juli 30 2013 - 13:48
Har akkurat de samme symptomene som deg og et titalls andre. Har tatt ultralyd av hjerte, mage og MR av hele kroppen!! Hver gang en ting utelukkes kommer et nytt eller flere symptomer. Angst over lengre tid og fokusering på smerter gjør kjempemye for helsa; man får vondere og vondere og spenner seg mer og mer. Terapi har hjulpet meg veldig. Og åpenhet med fastlege er viktig! Iallefall var det det for meg. Håper du har det bedre nå. Trenger du referanser eller noen å snakke med er det bare å ta kontakt :) lykke til!
Avatar

Panikk igår

aug 1 2013 - 00:27
Tusen takk for svar. Går til psykolog, fysio og kiropraktor. Ordner seg vel tilslutt:) bare så utrolig slitsomt. Full panikk igår. Var ute å gikk tur. Joda fikk litt smerter på høyre side mellom brystene. Da begynte tankene om hjerte igjen. Så på vei hjem mens jeg kjørte slo det meg plutselig pang i brystet. Klarte ikke dra pusten:( varte bare i 30 sekund men kvelden var jo ødlagt. Masse tanke spinn da. Har begynt å få det litt på pusten når panikken melder seg. Før fikk jeg det mest med et hjerte som banket som besatt. Tror angsten laga seg til med en gang man mestrer panikken...
Avatar

Huff, ja.

aug 1 2013 - 18:01
Jeg begynte hos fysioterapeut idag faktisk! Nå går jeg rundt og småhoster og tror seff det er noe veldig galt siden jeg i tillegg er andpusten. Dog trener jeg vel ikke MEST i byen og blir livredd når hjertet tar et ekstraslag eller to i oppoverbakke. Ond sirkel det der. Og ja, angsten skifter liksom form sånn rent fysisk med en gang en slår seg til ro med at noe ikke er farlig!!
Til forsiden