Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Testosteron mot angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Testosteron mot angst

aug 29 2018 - 01:47
Testosteron hjelper mot angst. Hvorfor testosteron ikke er godkjent som legemiddel mot angst er uforståelig.

Google "testosterone against anxiety", så kan dere lese side opp og ned og massevis av forskning som konkluderer at testosteron hjelper på bl.a. sosial angst og panikkangst, og normaliserer øyekontakt, pluss pluss.

Anbefaler alle menn med angst å booste testonivået asap! (Selvfølgelig naturlig, så ikke alle politisk korrekte feminazier får vann på mølla.)
Avatar

Ikke rart i det hele tatt

aug 29 2018 - 02:41
Får du for mye testo så er det veldig bad for deg så er ikke rart i det hele tatt at det ikke brukes til angst. Bruker selv testo og vet av erfaring at det også kan gjøre angsten verre i perioden mellom sprøytene, så er ikke bare gull og grønne skoger.
Avatar

Re: Testosteron mot angst

aug 29 2018 - 02:58
Xandrius, all forskning viser at personer med angst har nytte av testosteron. Vet ikke hva slags opplegg du kjører, men "angst mellom sprøytene" tilsier vel noe annet enn terapeutisk bruk. Bolemongo?

"Modern medicine treats anxiety as a mental disorder. In reality, the root cause of the anxiety itself could be caused by low testosterone."

Avatar

Testosteron mangel

sep 1 2018 - 08:08
Hei.

Jeg går på testosteron gel.

Jeg hadde ikke mere igjen , så det har gått n 4 - 5 dager uten.

De 2 siste nettene har jeg våknet opp med føles av et enormt ubehagelig .

Det kjennes ut som om kroppen tar over selv og jeg kjenner symptomer lik som feks klaustrofobi. Hjerte bank , svette tokter osv.
Værste jeg har vært borti

Minner om angst , selv om jeg ikke er redd for noen verdens ting.

Dette er ekelt og klare ikke å sove .

Er det noen som vet hva dette er ?

Verste jeg har opplevd. Noen gang

Avatar

Testo gel som bare gir problemer.

mai 26 2020 - 21:55
Jeg har gått på testo gel ca en måned. Det har ikke vært bra. Først var det for stor dose og jeg hadde konstant ereksjon. Så ble det vektøkning og depresjon. Det er jo ikke bra. Det positive er at formen er blitt mye bedre. Jeg trodde dette skulle være så bra, men er utrolig skuffet. Men jeg får ikke angst men er veldig deprimert. Noen som har lignende erfaringer? Jeg tar 20 mg.
Til forsiden