Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tenkte hjerteproblemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tenkte hjerteproblemer

april 23 2022 - 15:18
Hei,

Min første post her inne. Selv har jeg slitt med dette i ca 10 år, i økende grad. Men de siste årene har angsten blitt ekstrem. Så ekstrem at jeg såvidt kommer meg ut av huset eller 'klarer' å være alene.

Problemet mitt er at jeg har smerter i brystet, på venstre side. Disse har jeg alltid tolket som hjerteproblemer og jeg er sikker på at jeg straks faller om. Selv etter utallige tester hos lege, spesialist, sykehus og legevakt.

Jeg innser at dette bare er angst når jeg er rolig, men når anfallet setter inn sliter jeg med å stole på at det ikke er hjertet. Men, jeg innser også at dette er eneste veien ut av dette så jeg jobber med å bli bedre.

Venter på behandling, så går kun til fastlegen nå. Utrolig hvor lang tid ting skal ta når en sliter veldig og irriterende at det ikke finnes akutt/innleggelse muligheter for angst pasienter...

Så nå prøver jeg bare ut en drøss av medisiner, med varierende resultat. Sist ut er truxal da jeg har brukt for mye sobril enn jeg ønsker i mangel av annen medisin å ta. Til nå føler jeg meg latterlig trøtt men relativt rolig av truxal'en. Så om jeg kan bli noe mer våken fremover så kan dette være bra.

Ellers prøver jeg å finne oppgaver som jeg ka fullføre, små turer i nabolaget for å fremprovosere anfall samt få litt luft. Det er hardt å stå i det men også fint når en fullfører. Håper å få kjørt litt neste uke, det har blitt vanskelig den siste tiden..
Avatar

Oliver

april 24 2022 - 19:01
Det høres absolutt ikke ut som hjerteproblemer værtfall :) problemer som hjerteinfarkt vill være lokalisert midt og følelsen av at du har en elefant på brystet.

Kom ifra min lege siden jeg har hatt akkurat samme problem :) han tror at det stammer nok mest ifra muskler i brystkassen.

Har slitt med GAD i bare 1 år nå sliter samtidig med helseangst

Er på let etter privat psykolog.

Mine symptomer.

- kvalme
- prikking/nummen i kinn og leppe V. Side
- Hodepine
- Svimmelhet
- lettere sint/lei meg
- brystsmerter
- prikking i bein og armer
- søvnproblemer
Til forsiden