Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tannlegeskrekk?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tannlegeskrekk?

mai 10 2019 - 12:05
Jeg har akutt time hos tannlege og jeg er så fortvilet for det er så vanskelig når man frykter og er redd.Tanna er vond og har dere råd.Hode sprenger det sprenger det er så vondt og jeg er så redd kjempe redd.regner med at det er en del her som har tannlege skrekk jeg er så redd og jeg er fortvilet og det er så vondt kjempe vondt.jo mer timen nærmer seg jo verre jo mer frykter jeg og jeg har prøvd å unngå dette selv om jeg hsr hatt mistanke om at jeg har startet å få tannbettelse.Har dere tips.Hvordan takler dere det?
Avatar

Re: Tannlegeskrekk?

mai 10 2019 - 12:28
Tar du ikke noe betennelsesdempende? Spør om du kan få noe beroligende.
Avatar

Så rart

mai 10 2019 - 16:07
Hver gang jeg har hatt dundrende smerter og tannproblemer har det vært tannbetenelse alltid men tannlegen sa nå at de tror det bihulebettenelse.skjønner ikke altså hvordan det kan ligne.dette er store smerter som jeg pleier å få når jeg har tannbettenelse.jeg sliter mye med spenningshodepine men likevel annerledes smerte.jeg er så slapp skikkelig slapp.jeg har fått antibiotika sp håper det hjelper.jeg skjønner ikke at det kan ligne så mye.
Avatar

Re: Tannlegeskrekk?

mai 10 2019 - 16:29
Hmm. Få deg penicillin så går det over. Bihulebetennelse kan være kjempevondt. Jeg vet ikke om jeg hat tannlegeskrekk men jeg har venteromskrekk.

Sukk, vi er litt av en gjeng :)
Avatar

Hei

mai 10 2019 - 21:14
Enig at vi er litt av en gjeng.jeg har fått antibiotika så håper bedre etterhvert.
Avatar

Tannlege

mai 19 2019 - 00:36
Jeg får beroligende hos tannlegen min. Går du hos en spesialist på tannlegeskrekk?
Avatar

Hei

mai 19 2019 - 19:43
Jeg overlevde tannlege.jeg har beroligende de kjenner til dette med skrekken min der.men denne gangen var det ikke tanna som før dem sa bihulebettenelse og jeg ble satt på antibiotika og er ferdig med det men fortsatt får jeg vondt tar smertestillende så får jeg pause også kommer det igjen.må si jeg ble overrasket vanligvis når jeg hadde slike smerter var det tannbettenelse.så fortsatt vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.tenkte vente litt og se an.
Avatar

Re: Tannlegeskrekk?

mai 27 2019 - 11:43
Hei. Om du sliter enormt med tannlegeskrekk, kan du søke deg selv inn på noe som heter too behandling( man kontakter de selv ingen tannlege eller fastlege henviser) de jobber mot mennesker som sliter ekstremt med tannlegeangst, og alt er gratis. Anbefales og prøve, så får man etterhvert ett sunt forhold til tenner og tannlege.
Til forsiden