Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tankespinn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tankespinn

okt 18 2021 - 20:53
Noen som har tankekjør? Racing thoughts som noen sier. Føler jeg har det hele tiden! Har fått det etter en litt hard periode i livet da jeg var veldig engstelig. Klarer ikke å konsentrere meg, veldig urolig. Vet ikke hva jeg vil, skikkelig uro i hodet. Gråter hver dag da jeg er so fortvilet, redd for at jeg ikke blir meg selv igjen. Har blitt deppa av hele greia. Fungerer ikke helt i det daglige, mannen er hjemme med meg. Har økt på zoloften min og håper på at det vil funke. Siste økning var for 12 daga siden, men over 3 uker siden jeg begynte å øke. Noen som har det slik som meg? Og som har vorte frisk? Treng bare oppløftende ord, og ikke noe skremsel da jeg er ganske fortvilet!
Avatar

Re: Tankespinn

okt 18 2021 - 22:02
Hei! det er helt vanlig ved angst:) Har hatt masseeee tankekjør før
Avatar

Hei!

okt 19 2021 - 12:43
JA, du kan bli bedre! Helt klart. Jeg anbefaler deg mindfulness meditasjon, det er lett å få til ved å f eks starte med en guidet meditasjon på youtube eller å holde fokus på "mindfulness bells"- også på youtube. Men angst er trolig halvert etter at jeg begynte med dette. Jeg anbefaler deg også å lytte til "therapy in a nutshell" på youtube, masse praktiske råd og lett å forstå, det beste jeg har kommet over av selvhjelp.

Ønsker deg masse lykke til!
Avatar

Re: Tankespinn

okt 19 2021 - 14:24
Tusen takk for svar! Dette skal jeg sjekke ut :-))
Til forsiden