Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker om en alvorlig angst diagnose

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tanker om en alvorlig angst diagnose

sep 12 2019 - 20:26
Hei.
Ja, ny mann her. Har vært til psykolog for noen år siden, og fikk diagnosen generell angst lidelse.men skulle vel vært bipolar.
Går på antidep medisin, men nå begynner det virkelig å ta av her.
Personlig har jeg ett stort problem i forhold til økonomi. Ikke at vi ikke har penger. Dette kommer fra en fattig barndom. Nå har jeg en grei fast jobb, 500 000kr på konto og lavt boliglån og nedbetalt bil. MEN, jeg klarer aldri slå med til ro med det jeg har. Er livredd for å gå på en økonomisk smell. Spare spare.. Familien ble enige om å kjøpe en bobil til ca 500 000kr (ja, da ender vi opp med totalt lån på 2 mill) pga vi elsker det ferielivet og snakker kun om det. Syden orker vi ikke. Ja har fortsatt penger på bok (aksjer osv) pga det er bedre rente enn boliglånet.
Så nå i 2 uker har jeg hatt så mye angst at jeg vurderte å bare avslutte livet. Tankene flyr og jeg ble hissig på både selger og andre. Kun den minste hindring skaper angst. Hva med? Hvis? Tenk hvis?
Det begynner å gå utover barn og kone, og våre fritidsinteresser. Dette skulle liksom være noe vi hadde gledet oss til, men herregud så slitsomt det tankekjøret er. Idag stod jeg i garasjen og tenkte, hvor kan jeg henge tauen. Tipper om en uke er jeg på en topp igjen som gjør at jeg nærmer meg normal tilstand. Frykten er jo ikke reel, men når det står på tror jeg selv at alt kommer til å gå rett vest. Vi mister huset, bilen ryker, og bobilen blir stjålet. Er ikke lett med denne hjernen. Andre og som sliter med lignende tankekjør? Eller hvordan er det egentlig å være bipolar?
Til forsiden